Kurşun Zeynep (Elit İşcan) kimdir? yaşı, dizileri, davası..

Fox ekranlarının yeni dizisi Kurşun'un oyuncu kadrosu büyük ilgi topluyor.

Merve Mutlu
23 Ekim 2019 - 16:12
Yeni Bölüm

Başrolünde Engin Altan Düzyatan ile Burçin Terzioğlu'nun rol alacağı dönem dizisi Kurşun'un oyuncu kadrosu da hikayesi kadar dikkat çekiyor. O oyunculardan biri de Kurşun Zeynep oldu. Zeynep kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm detaylar.. 

Kurşun Zeynep kimdir?

19-10/18/kursun-zeynep.png

Zeynep, Cumhuriyet Savcısı Orhan Atmaca'nın kardeşidir. Karanlık bir tarafı olan Aydın'a aşık olacak ve büyük bir sorunun fitilini ateşleyecektir.. 

Kurşun dizisinde Zeynep karakterini Elit İşcan canlandırmaktadır. 

Elit İşcan kimdir?

19-10/18/elit-iscan.png

12 Ocak 1994 doğumlu oyuncu, mimar bir baba ile bilgisayar programcısı annenin iki çocuğundan biri. Okulunda ilkokul ikinci sınıftan beri drama dersleri alıyor ama 'Beş Vakit' ilk oyunculuk deneyimi.  Küçük Kadınlar dizisiyle geniş kitlelerce tanındı. 2008'de Reha Erdem'in yönettiği Hayat Var filminde Hayat karakterini canlandırdı. Bu filmdeki oyunculuğuyla SİYAD Ödülleri'nde Cahide Sonku En İyi Kadın Oyuncu Performansı Ödülüne aday gösterildi. 2015'te Deniz Gamze Ergüven'in yönettiği Mustang filminde oynadı. Film 2016 yılı için Fransa'nın Yabancı Dilde En İyi Film Akademi Ödülü adayı oldu.

Dijital platformda yayınlanan Yaşamayanlar adlı dizide rol arkadaşı Efecan Şenolsun tarafından cinsel taciz ve hakarete uğradığını iddia eden Elit İşcan'ın açtığı dava görülmeye devam ediyor.. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin