Şeyma Subaşı Youtube kanalı açtı!

Gündemden düşmeyen isim şimdi de youtube'da!

Merve Mutlu
23 Ekim 2019 - 16:35
Magazin

Acun Ilıcalı ile beraberliği ile magazin gündeminde adı anılmaya başlayan ve evliliklerinden birkaç ay sonra boşanan Şeyma Subaşı, gündemde kalmaya devam ediyor. Magazin dünyasının yakın markaja aldığı ünlü isim, Instagramdan sonra şimdi de youtube'da aktif olmaya başladı. 

19-10/23/eyma-subasi.png

Instagram bloggerlığı yapan, Healthyish adlı bir cafesi olan ve en son Sadece Şeyma adlı bir kitap çıkararak hayatının kırılma noktalarını anlatarak eleştirilerin hedefi olan isim, "Hep soruyordunuz Şeyma ne yapar? Ne yer, ne içer? Gerçekten böyle biri mi? Yüzüne nasıl bakım yapar, kıyafetlerini nasıl seçer? diye. Hayatımı, gerçekliğimi ve zevklerimi sizinle de paylaşacağım bir YouTube kanalım var artık" diyerek bir Youtube kanalı açtı. 

Şu ana kadar "Healthyish 1. Yıl Partisi" ve "Fezi Altun ve Nuray Gümüş ile Geceye Hazırlık" adlı iki video çeken isim, kısa sürede çok sayıda takipçiye ulaştı. 

Şeyma Subaşı kimdir?

19-10/23/eyma-subasi-kimdir.jpg

2008 senesinde katıldığı Miss Turkey yarışması ile magazin dünyasınında dikkatini çekmeyi başaran Şeyma Subaşı yarışmanın ardından bir çok ünlü tasarımcının moda defilelerinde yer almıştır.

İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı eğitimi almıştır. Varmısın Yokmusun isimli yarışmaya katılmış yarışmada 60 bin TL ödülün sahibi olmuştur. Ayrıca Yok Böyle Dans isimli yarışma programının kostüm tasarımcısı olarakta çalışan Şeyma Subaşı aslen Samsun doğumludur.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin