Kurşun Savcı Orhan Atmaca (Engin Altan Düzyatan) kimdir? Kaç yaşında, nereli...

Fox ekranlarının merak uyandıran yeni dizisi Kurşun hem hikayesi hem oyuncularıyla heyecan yaratıyor. Kurşun Savcı Orhan Atmaca kimdir? Gerçek adı nedir? Yaşı, dizileri..

Merve Mutlu
23 Ekim 2019 - 17:02
Yeni Bölüm

Fox ekranlarında yayınlanmak üzere hazırlanan ve 70'li yılları konu alan bir dönem dizisi olarak karşımıza çıkacak olan dizinin hem hikayesi hem oyuncuları büyük merak uyandırıyor. Kurşun Savcı Orhan Atmaca kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler.. 

Kurşun Savcı Orhan Atmaca kimdir?

19-09/30/kursun-dizisi.jpg

Adalete inanan ve kimseden korkmayan genç bir Cumhuriyet Savcısıdır. bir millet vekili oğlu olan Serdar Önal tarafından canice öldürülen bir kızın davasına atanır ve tehditlere rağmen işin peşini bırakmaz. Geceleri karanlık alemleri aydınlatan bir kabadayı olmak zorunda kalan Orhan atmaca, yer altı dünyasına karşı Leyla Devrim ile birlikte mücadele verecek ve aşklarıyla büyük bir heyecan yaratacaklar.

Kurşun dizisinde Savcı Orhan Atmaca karakterini Engin Altan Düzyatan canlandırmaktadır. 

Engin Altan Düzyatan kimdir?

19-09/30/engin-altan.jpg

26 Temmuz 1979 İzmir doğumlu olan Engin Altan Düzyatan, Türk tiyatro,sinema, dizi oyuncusu ve sunucu. Engin Altan Düzyatan, tiyatroyla lisedeyken tanıştı. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne girdi. Mezun olduktan sonra İstanbul'a oyunculuk için geldiği yıllarda fotomodellik yaptıktan sonra profesyonel oyunculuk hayatına başladı. Kariyeri boyunca birçok sinema filminde rol alan oyuncu: Bizim Otel dizisinde Altan karakteri ile başladığı dizi oyunculuğu kariyerinde Koçum Benim, Hürrem Sultan, Mühürlü Güller, Kampüsistan, Azize, Sil Baştan, Kadın Her Zaman Haklıdır, Bir Bulut Olsam ve daha nice projede yer aldı. En son Diriliş Ertuğrul dizisinde başrolde yer alan oyuncu, 5 yıllık dizi boyunca reyting listelerinde 1 numaraya oturdu ve kendi rekorlarını kırdı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin