Kurşun Şarkıcı Gülce (Berrak Tüzünataç) kimdir? Nereli, yaşı, dizileri..

Fox ekranlarının merak uyandıran yeni dizisi Kurşun hem hikayesi hem oyuncularıyla heyecan yaratıyor. Kurşun Gülce kimdir? Gerçek adı nedir? Yaşı, dizileri..

Merve Mutlu
23 Ekim 2019 - 17:18
Yeni Bölüm

Fox ekranlarında yayınlanmak üzere hazırlanan ve 70'li yılları konu alan bir dönem dizisi olarak karşımıza çıkacak olan dizinin hem hikayesi hem oyuncuları büyük merak uyandırıyor. Kurşun Gülce kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler.. 

Kurşun Gülce kimdir?

19-09/30/kursun-dizisi-berrak.jpg

Gülce, oğlu Ozan'la yaşayan bir kadındır. Şarkıcılık yapmaktadır. Yolu Savcı Orhan ile kesiştikten sonra, Savcı Orhan ve Gazeteci Leyla’nın büyük aşkının arasına girecektir.

Kurşun dizisinde Gülce karakterini Berraç Tüzünataç canlandırmaktadır. 

Berrak Tüzünataç kimdir?

19-09/30/berrak-tuzunatac.jpg

2 Kasım 1984 Yalova doğumlu olan güzel oyuncu, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun olmuştur. Number 1 TV'de haber sunarak ekranlara, Yılmaz Erdoğan'ın Organize İşler filmindeki ufak rolüyle de sinemaya adım atan Tüzünataç, Kanal D'de yayınlanan Ödünç Hayat'ta rol aldı. Elveda Rumeli adlı televizyon dizisinde Vahide karakterini canlandırmaktaydı, fakat 73. bölümde senaryo gereği ölerek diziden ayrılmıştır. Bu diziyle beraber ününü artıran Berrak Tüzünataç, izleyenlerin tepkisini çekmiştir. Fi dizisi ile kariyerinde büyük sıçrama yaşayan Tüzünataç diziler konusunda daha da seçiçi olmuş ve en son Kurşun dizisini tercih etmiştir. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin