Kurşun Gazeteci Leyla Devrim (Burçin Terzioğlu) kimdir?

Fox ekranlarının merak uyandıran yeni dizisi Kurşun hem hikayesi hem oyuncularıyla heyecan yaratıyor. Kurşun Gazeteci Leyla Devrim kimdir? Gerçek adı nedir? Yaşı, dizileri..

Merve Mutlu
23 Ekim 2019 - 17:44
Yeni Bölüm

Fox ekranlarında yayınlanmak üzere hazırlanan ve 70'li yılları konu alan bir dönem dizisi olarak karşımıza çıkacak olan dizinin hem hikayesi hem oyuncuları büyük merak uyandırıyor. Kurşun Gazeteci Leyla Devrim kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler.. 

Kurşun Gazeteci Leyla Devrim kimdir?

19-09/30/leyla-devrim-kursun.png

Korkusuz bir gazeteci olan Leyla, mutlu ailelerini bozan babasının gidişi ile erkeklere mesafeli ve aşktan korkan bir kadına dönüşmüştür. Kaleminden kabadayıların çekindiği bu cesur gazeteci suçluları da takip etmekte ve çözdüğü olayları da yazmaktadır. Adalet için savaşan bu güçlü kadın Savcı Orhan ile büyük bir aşk yaşayacaktır.

Kurşun dizisinde Gazeteci Leyla Devrim karakterini Burçin Terzioğlu canlandırmaktadır. 

Burçin Terzioğlu kimdir?

19-09/30/burcin-terzioglu.jpg

9 Mart 1980 doğumlu olan güzel oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde (MSM) Aktör Stüdyo - Özel Sahne Diksiyon eğitimi almıştır. Kadın İsterse dizisinde "Demet" rolüyle parladı. Fırtına dizisinde "Zeynep" karakteriyle ilk başrolünü oynadı. Son olarak Ezel'de Azad Karaeski karakterini canlandırdı. Birçok başarılı projede yer alan Terzioğlu'nun yeni adresi de Kurşun dizisi oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin