Kurşun final fragmanı yayınlandı! Neden bitiyor?

Fox ekranlarının yeni dizisi finale gidiyor.


29 Kasım 2019 - 13:18
Yeni Bölüm

Başrollerini Savcı Orhan Atmaca karakteri ile Engin Altan Düzyatan'ın, gazeteci Leyla Devrim karakteri ile Burçin Terzioğlu'nun ve şarkıcı Gülce karakteri ile de Berrak Tüzünataç'ın üstlendiği Kurşun dizisi, bu hafta yayınlanacak olan 7. bölümü ile final yaparak ekran macerasını sonlandırıyor. 

Kurşun neden final yapıyor?

1970'li yıllarda geçen dönem dizisi, Savcı Orhan Atmaca'nın, Leyla Devrim ile birlikte karanlığa karşı mücadelesini ve aşklarını konu alan farklı hikayesi ile başlamıştı. İlk bölümleri sevilen dizinin sonraki bölümleri maalesef reyting savaşına yenik düştü. İzlenmelerin düşmesi ile de final kararı gecikmedi. Yeni bölümde final yapacak olan dizi ekranlara veda etmeye hazırlanırken son fragman da yayınlandı.

Kurşun final fragmanı yayınlandı!

İlgi çeken ancak reytinglere yenilen dizinin yeni bölüm final fragmanı da yayınlandı. Leyla'nın babasının kim olduğunun ortaya çıktığı bölüm veda sahnesi ile içinizi buracak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin