resim yok
20 Şubat 2007 - 00:00

Show TV’nin yayınlamaktan vazgeçtiği Kurtlar Vadisi Terör; kanallar ve internet altyapısı sağlayan bazı firmalar tarafından paylaşılamıyor. Şiddet içerikli görüntüler yer aldığı, çocuklara ve gençlere kötü örnek teşkil ettiği ve bu nedenlerle vatandaşlardan binlerce "yayınlanmasın" mesajı geldiği gerekçesiyle, Show Tv’nin yayınlamaktan vazgeçtiği Kurtlar Vadisi-Terör dizisi için şimdi de hem RTÜK’e hem de www.kurtlarvadisi.com adresine yüz binlerce "yayınlansın" mesajı geliyor. Edinilen bilgiye göre, diziyi yayınlamak için Pana Film’e hem ulusal, hem de uydudan yayın yapan kanallardan "biz yayınlayalım" teklifi geldi. Diziyi yayınlamak için internet altyapısı sağlayan firmalardan da "dizinin internet ortamından sorunsuz yayınlanabilmesi" için teklif geldiği öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin