Kurtlar Vadisi Vatan filminin çekimleri başladı!

Kurtlar Vadisi’nin fenomen karakteri Polat Alemdar’ı canlandıran Necati Şaşmaz, “Kurtlar Vadisi Vatan” sinema filmi ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. merakla beklenen filmin ilk görüntüleri paylaşıldı.

Sibel Karagöl
21 Nisan 2017 - 13:26
Gündem

Kurtlar Vadisi ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinin merakla beklenen sorusu yanıt buldu. Kurtlar Vadisi Vatan sinema filmi çekimlerine başladı. Filmden ilk fotoğraflar Pana Film tarafından paylaşıldı.

17-04/21/8.jpg

Necati Şaşmaz'ın başrolünü oynadığı ekranın en uzun soluklu dizilerinden "Kurtlar Vadisi", geçen sezon ekran macerasına ara vermiş, Kurtlar Vadisi Darbe"nin isim hakkını satın almak için başvurmuş fakat alamamıştı. Aradan aylar geçtikten sonra  Pana Film, projenin çekimlerine başladı. Merakla beklenen yeni filmin adının "Kurtlar Vadisi Vatan" olduğu ortaya çıktı.

Kurtlar Vadisi’nin fenomen karakteri Polat Alemdar’ı canlandıran Necati Şaşmaz, “Kurtlar Vadisi Vatan” sinema filmi ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Pana Film deneyimli kadrosu, senaryosu, kurgusu ve müzikleri ile yine iddialı bir filmle seyircinin karşısına çıkıyor.

17-04/21/5.jpg

Filmde Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak ve Ertuğrul Şakar da rol alıyor. Daha önce Kurtlar Vadisi'nin "Kurtlar Vadisi Irak", "Kurtlar Vadisi Gladio" ve "Kurtlar Vadisi Filistin" isimli film versiyonları seyirciyle buluşmuştu.

Çekimler Antalya'da

Pana Film'in yaptığı açıklamada Kurtlar Vadisi Vatan adıyla sinema filmi olarak yayınlanacak projenin setinden ilk görüntülerin gelmesinin hemen ardından sahne çekimleri için yer Antalya seçildiği ortaya çıktı.

17-04/21/1-1492770250.jpg

Görüntü yönetmenliğini Selahattin Sancaklı'nın yaptığı filmin çekimlerine şu günlerde Antalya ve civarında devam ediliyor. 

Ödüllü yönetmen Serdar Akar, ön hazırlığını da kendisinin yaptığı filmi çekmek için yönetmen koltuğunda oturduğu TRT 1'in "Payitaht Abdülhamit" dizisinin çekimlerine 5 haftalığına ara verdi.

17-04/21/6.jpg

Dizi de Geliyor

Oyuncu kadrosunda da büyük sürprizlerin yer alacağı sinema filminde Erhan, Cahit ve Polat Alemdar'ın başrollerde olacağı dizinin oyuncu kadrosu henüz duyurulmadı.

Filmin hemen ardından Kurtlar Vadisi Vatan gelecek sezon dizi olarak ekrana gelmeye devam edecek. Dizi çekimleri ise Temmuz ayında başlayacak ve Eylül ayında Perşembe günleri kaldığı yerden kendi gününde kendi saatinde yayınlanmaya başlayacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin