Şevkat Yerimdar dizisi çok yakında Fox ekranlarında!

2013 yılında film versiyonu ile büyük beğeni toplayan Şevkat Yerimdar sinema filmi, dizi projesi olarak Fox ekranlarında yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosu ve tanıtım fragmanları haberimizde!

Sibel Karagöl
21 Nisan 2017 - 11:47
Gündem

2013 yılında karşımıza ilk olarak beyaz perdede çıkan ve büyük beğeni toplayan Şevkat Yerimdar, dizi projesi olarak ekranlarda yerini almak için gün sayıyor.

17-04/21/io0.jpg

Senaryosunu Erol Hizarcı'nın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Bülent İşbilen'in yer aldığı Limon Yapım imzalı dizi çok yakında Fox ekranlarında sevenlerine 'merhaba' demeye hazırlanıyor.

17-04/21/i99.jpg

Dizinin başrollerini Özgürcan Çevik, Başak Parlak paylaşırken, oyuncu kadrosunda Salih Kalyon, Burak Demir, Pascal Nouma, Suzan Aksoy, Semra Güzel ve Canan Maktalyer alıyor. Yapımcılığını Hayri Aslan'ın üstlendiği, Şevkat Yerimdar tanıtım fragmanlarında samimi ve neşeli sahneler dikkat çekiyor.

 

Dizinin Konusu

Şevkat tiplemesiyle Anadolu çocuğunu aynı isimli filmde yıldızı parlayan yakışıklı oyuncu Özgürcan Çevik canladırıyor.

17-04/21/i0.jpgAsi ruhlu bir mahalle delikanlısı olan Şevkat haksızlığa ve ayırımcılığa tahammülü olmayan ve çabuk öfkelenebilen sıradışı ve sevimli biridir. Aynı zamanda mahallenin afili kahramanı olan Şevkat’in hatırını asla kıramayacağı Cevdet Bey bir gün ondan bir ricada bulunur. Cevdet Bey, Paris’ten dönen kızı Esin’i Şevkat’e emanet eder. 

Esin mahalleye adım attığı ilk gün aklını kaçırır ve dünyadan kopar. Şevkat Esin’in aklına başına getirmek için  elinden geleni yapar ve bir gün Esin kendine gelir. Esin kendine geldiğinde bambaşka biri olmasıyla hikayemiz başlar.
Şevkat’i çileden çıkaran Esin, Şevkat'le sürekli tartışmasına rağmen, genç delikanlı 
verdiği sözden dönmez: hem Esin’e göz kulak olmaya çalışır hem de ona katlanmaya...

İki arızalı karakterin arasındaki akıllara zarar bir ilişkiyi ve samimii sıcak bir mahaleyi merkezine alan Şevkat Yerimdar çok yakında Fox ekranlarında başlayacak!

Romantik Komedi türünde olacak dizinin başrol karakteri Özgürcan Çevik'i tanıyalım.

Özgürcan Çevik Kimdir?

1983 yılı Ankara doğumlu olan Özgürcan Çevik, 2001 yılında başladığı Hacettepe Üniversitesi Turizm-Otel İşletmeciliği'nden mezun oldu. Ardından oyunculuk kariyerine adım atmak için 2004-2009 yılları arasında Bilkent Üniversitesi Tiyatro-Oyunculuk bölümünü bitirdi.
Ankara Sanat Tiyatrosu'nda göreve başlayan Çevik, ve burada rol aldığı Kod Adı: Keklik oyunu ile X. Lions Tiyatro Ödülleri'nde en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü aldı.

17-04/21/.Jpeg

2008 yılında Bizim Evin Halleri dizisinde Avukat Barış karakteriyle ilk defa ekranbaşındakilerle tanışan yakışıklı oyuncu  Türkan, Oldu Teşekkürler, Fatih Harbiye, Ruhumun Aynası gibi dizilerde yer almıştır.  Şevkat Yerimdar ve aynı projenim 2015'de yayınlanan devam filminde yıldızı parlayan oyuncu Şevkat karakteriyle akıllara kazınmaya devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin