Kurtlar Vadisi'nin Ordinaryus'u Turhan Kaya da Halka dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Oyuncu Turhan Kaya, Halka dizisinin kadrosuna dahil oldu.İşte detaylar..

Merve Mutlu
06 Şubat 2019 - 14:24
Magazin

Başrollerini Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Hande Subaşı ve Kaan Yıldırım'ın paylaştığı, TRT'nin sevilen dizisi Halka'nın kadrosuna yeni bir oyuncu daha dahil oluyor. Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide Ordinaryus karakterini canlandıran Turhan Kaya, Halka dizisine önemli bir rolle katılacak. 

19-02/06/turhan.png

Yusuf Esenkal ve Serdar Öğretici'nin yapımcılığını üstlediği dizinin 5. bölümünde heyecanın dozu iyice artacak ve Halka örgütünün lideri 'Cengiz Erkmen' ilk kez ekrana gelecek. Volkan Kocatürk'ün yönetmen koltuğuna oturduğu dizide, Halka örgütünün lideri merakla bekleniyor ve karakteri de kimin canlandıracağı sorusu geniş yer kaplıyordu. Serkan Çayoğlu'nun canlandırdığı Cihangir ve Kaan Yıldırım'ın canlandırdığı Kaan karakterinin aradığı, emniyetin de hem içinde hem peşinde olduğu Halka'nın lideri Cengiz Erkmen'i canlandıracak kişi Turhan Kaya oldu. 

'Kurtlar Vadisi Pusu', 'Binbir Gece' ve 'Çemberimde Gül Oya' gibi çok sayıda popüler dizide rol alan usta oyuncu Turhan Kaya, senaryosunu Aziz Tuna C., Selim Bener ve Ali Demirel'in yazdığı Halka dizisinin 5. bölümünden itibaren ekranlarda olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin