Vurgun dizisi nerede çekiliyor?

Fox Tv ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi Vurgun nerede çekiliyor?

Nurşah
06 Şubat 2019 - 14:31
Yeni Bölüm

Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay gibi sevilen ve başarılı oyuncuları kadrosunda birleştiren Vurgun dizisi nerede çekiliyor? İşte detaylar!

 19-02/06/vurgun-dizisi-nerede-cekiliyor.JPG

Vurgun nerede çekiliyor?

Fox Tv ekranlarınının yayın hayatına yeni başlayan dizisi Vurgun'un çekimleri için İstanbul ili tercih edilmiş. Başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ve ilgi çeken konusu ile Vurgun dizisinde İstanbul'un çeşitli semtlerinin manzaralarını ekranlarda göreceğiz...

19-02/06/vurgun-nerede-cekiliyor.JPG

Dizide yer alan tüm İstanbul sahnelerine ek olarak Vurgun'un başrol oyuncularından Erkan Petekkaya'nın mekanı da çekimlerde kullanılmış. İstanbul Beykoz semtinde bulunan et restoranının da Gold Film imzası taşıyan dizinin çekim yerleri arasında bulunduğu söyleniyor... Yönetmen koltuğunda usta isim Altan Dönmez'in oturduğu dizi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin