Jet Sosyete yeni bölüm bu akşam yok mu? Gülse Birsel'den açıklama geldi!

Tv8 ekranlarının ilgiyle takip edilen komedi dizisi Jet Sosyete bu akşam yok mu? Gülse Birsel'den yeni bölüm açıklaması geldi...

Nurşah
06 Şubat 2019 - 15:26
Yeni Bölüm

Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Enis Arıkan, Hasibe Eren ve Çağlar Çorumlu gibi sevilen oyuncuları bir araya getiren Jet Sosyete yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Dizinin hem yazarı hem de oyuncularından birisi olan Gülse Birsel'den konu ile ilgili açıklama geldi...

 19-02/06/jet-sosyete-yeni-bolum.Jpeg

Jet Sosyete yeni bölüm ne zaman?

Başarılı ve sevilen isim Gülse Birsel sosyal medya hesabı Instagram üzerinden Jet Sosyete dizisinin bu hafta yeni bölümle izleyici karşısına çıkmayacağı haberini verdi... Dizinin kahkaha dolu yeni bölümü 13 Şubat Çarşamba akşamı ekranlarda olacak!

Geçtiğimiz hafta beni yere seren sindirim sistemi enfeksiyonu sebebiyle (ki daha sonra birkaç oyuncumuzu da yere serdi, çok pis salgın var, dikkat) bu hafta yeni bölüm yayınlayamıyoruz, affedin.

13 Şubat Çarşamba’dan itibaren yine her hafta görüşmek üzere.

Yazarla oyunculardan biri aynı insan olunca, evet yılda 2 kere filan böyle aksamalar oluyor. Dramaları kalabalık ekipler yazar ve 2 reji ekibi çeker, hiçbiri de oyunculardan biri değildir. Ona rağmen başroller rahatsızlanınca bu tarz aralar veriliyor. Bir de benden size tavsiye, bu salgını hafife almayın, kendinizi koruyun! Tahmininizden daha yaygın, uzun süren ve ağır bir enfeksiyon. Acil servisler dolu. Herkese geçmiş olsun.)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin