Vurgun Kemal Vardar kimdir?

Uzun süredir hazırlıkları süren ve merakla beklenen Vurgun dizisi konusu ve kadrosuyla oldukça dikkat çekiyor. Vurgun dizisi Kemal Vardar kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
06 Şubat 2019 - 17:02
Yeni Bölüm

Uzun süredir hazırlıkları süren ve merakla beklenen Vurgun dizisi konusu ve kadrosuyla oldukça dikkat çekiyor. Vurgun dizisi Kemal Vardar kimdir? Gerçek adı nedir?

Vurgun Kemal Vardar kimdir? Gerçek adı nedir?

19-01/28/kemal-vardar.png

Kemal Vardar, Reyhan'ın büyük aşk beslediği kocasıdır. Yıllar önce yaşanan bir yangının ardından komaya girmiş ve bitkisel hayatta kalmıştır. Aradan geçen 10 yılın ardından Kemal Vardar yeniden gözlerini açacaktır ancak artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. 

Vurgun dizisinde Kemal Vardar karakterini Erkan Petekkaya canlandırmaktadır. 

Erkan Petekkaya kimdir?

19-01/28/erkan.jpg

Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi'nde okumuştur. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı kazanan Erkan Petekkaya, 1993'ten beri devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır. 1994 yılında kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerine, 1996 yılında "Güzel Günler" dizisiyle devam eder . 1998 yılında "Aynalı Tahir" adlı dizi için kamera karşısına geçer.
Aşkına Eşkıya, Bedel, Japon Gelin ve Taştan Kalp projelerinde yer alan Petekkaya, Kanal D'de ekrana gelen "Serseri" adlı televizyon dizisinde canlandırdığı Bülent karakteriyle komedi alanında da rol alır.
En son Nurgül Yeşilçay ile başrollerini paylaştığı Paramparça dizisinde rol alan Petekkaya, Vurgun dizisinde Kemal Vardar karakterini canlandırmaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin