Vurgun Reyhan kimdir?

Uzun süredir hazırlıkları süren ve merakla beklenen Vurgun dizisi konusu ve kadrosuyla oldukça dikkat çekiyor. Vurgun dizisi Reyhan kimdir? Gerçek adı nedir?

Merve Mutlu
06 Şubat 2019 - 17:07
Yeni Bölüm

Uzun süredir hazırlıkları süren ve merakla beklenen Vurgun dizisi konusu ve kadrosuyla oldukça dikkat çekiyor. Vurgun dizisi Reyhan kimdir? Gerçek adı nedir?

Vurgun Reyhan kimdir?

19-01/28/vurgun-reytan.png

Reyhan, çıkan yangının ardından 10 yıl komada kalan Kemal Vardar'ın eşidir. Eşine derinden aşık olan ve uyanmasını isteyen Reyhan, eşinin yokluğunda, belki de hayatı boyunca hesap vermesi gerekecek bir hata yapmıştır.

Vurgun dizisinde Reyhan karakterini Deniz Çakır canlandırmaktadır. 

Deniz Çakır kimdir?

19-01/28/deniz-cakir.jpg

Deniz Çakır 31 Aralık 1982 yılında Ankara'da dünyaya geldi. İlk ve Ortaokul eğitimini bitirdikten sonra Hacettepe Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünü okumaya hak kazandı.

Yüksek öğrenimi sürdüğü sırada 2000 ila 2004 yılları arasına tekabul eden sürede reklam dublaj çalışmaları yaptı. Bu tarihten sonra da konservatuar'dan mezun olarak İstanbul'a taşındı.

2005 - 2007 yılları arasında tiyatroda yer aldı ve birçok animasyonda seslendirme yaptı. 2010 yılında İsmail Cem Televizyon Ödülleri'nde "En iyi yardımcı kadın oyuncu - Dram" ödülünü kazanmaya layık görüldü. Eylül 11'de İffet adlı dizide yer aldı, sonrasında Muhteşem Yüzyıl dizisinde "Şah Sultan" karakterini canlandırdı ve 2014 yılında Yasak adlı dizide rol aldı.

Şu an hala devam etmekte olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Meryem karakterini canlandırmıştır. Beyaz adlı tiyatro oyununda sahne almaya devam etmektedir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin