Erkenci Kuş'tan ayrılan Özgür Özberk Kanal D'nin günlük dizisi Yaralı Kuşlar kadrosunda!

StarTv ekranlarının sevilen dizisi Erkenci Kuş'ta Fabri karakteri ile izleyici karşısına çıkan Özgür Özberk Kanal D'nin yeni günlük dizisi Yaralı Kuşlar ile anlaştı!

Nurşah
06 Şubat 2019 - 14:12
Gündem

Cumartesi günlerinin sevilen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş'ta Fabri karakterini canlandıran ve diziye veda eden başarılı oyuncu Özgür Özberk'in yeni dizisi belli oldu!

 19-02/06/zgur-ozberk-yeni-dizi.jpg

Özgür Özberk Kanal D'nin yeni günlük dizisinde!

Başrollerinde Can Yaman ve Demet Özdemir'in yer aldığı Erkenci Kuş dizisinden ayrıldığını sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takipçileri ile paylaşan Özgür Özberk Kanal D ekranlarında yayınlanması planlanan yeni günlük dizi Yaralı Kuşlar ile anlaştı...

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Mart ayında ekrana gelmesi düşünülen günlük dizinin oyuncu seçme çalışmaları ise henüz devam ediyor. Bölüm çekimlerinin ise bu ayın ortasında başlaması planlanıyor. Günlük dizi hayranlarının ilgisini çekecek konusu ile merak edilen dizi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin