Kuzgun Minnet Eylemem türküsünü kim söylüyor? Dizi müziği sözleri...

Kuzgun dizi müziği izleyiciler tarafından büyük bir ilgi görüyor. Minnet Eylemem türküsünü kim söylüyor? Sözleri...

Nurşah
06 Şubat 2019 - 11:52
Yeni Bölüm

Başrollerinde Barış Arduç ve Burcu Biricik'in yer aldığı Star Tv ekranlarının merakla beklenen dizisinden ilk fragman yayınlandı. Oyuncuları ile dikkatleri üzerine çeken yapım dizi müziği ile de beğeni kazandı. Kuzgun Minnet Eylemem şarkısını kim söylüyor?

19-02/06/kuzgun-dizi-muzigi-minnet-eylemem.jpg

Kuzgun dizi müziği Minnet Eylemem

Yeni dizi illüstrasyonlarla dolu fragmanı ile dikkatleri üzerine çekti ve ekranlara yepyeni bir soluk getireceğini izleyicilere duyurmuş oldu. Başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ile heyecanla beklenen dizinin fragmanındaki müzik de merak uyandırdı.

Kuzgun dizi müziği olarak sözleri Nesimi'ye ait olan ve Ahmet Aslan'ın unutulmayan yorumu ile hafızalara kazınan Minnet Eylemem'in remix versiyonu kullanılmış. Fragmandaki remix ise Türkçe bilmeyen Florijana Rexhepi adlı Kosova'da yaşayan vokal tarafından seslendirilmiştir.

Har içinde biten gonca güle minnet eylemem
Arabiyi Farisiyi bilmem, dile minnet eylemem
Sırat-i müzre müstakim gözetirim rahimi
Zalimin talim ettiği yola minnet eylemem

Kuzgun Minnet Eylemem

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin