Kuş Uçuşu 2. Sezon Gelecek mi? Ne Zaman Gelecek?

Kuş Uçuşu 2. Sezon yayınlanacak mı? İlk sezonu 8 bölüm olarak yayınlanan dizinin, yeni sezonu olacak mı olmayacak mı? Bu konuda neler biliniyor?

Kuş Uçuşu 2. Sezon gelecek mi gelmeyecek mi merak ediliyor. Zira Netflix’in yeni yerli projesi yayınlanalı sadece birkaç gün oldu. 3 Haziran tarihinde dizinin ilk sezonu 8 bölümle yayınlanmıştı.

Dizi için ilk izlenimler de gayet başarılı bulunmuş ve izleyicilerden de olumlu yorumlar gelmeye başlamıştı. Haliyle dizi devam edecek mi etmeyecek mi sorusu gündemde. Peki bu konuda bir gelişme var mı?

Kuş Uçuşu 2. Sezon Gelecek mi?

Dizinin devam sezonunun gelip gelmeyeceğini konusunda resmi bir açıklama olmadığını belirterek başlayalım. Bu konuda resmi bir açıklama yok ama diziden çıkarımlar yaparak yeni sezonun durumu konusunda bir şeyler söylenebilir.

O zaman bölümlerden yola çıkarak bir değerlendirme yapalım. Ama baştan belirtelim ki diziyi henüz izlememiş olanlar için bundan sonraki kısımda spoyler var. :) Ona göre devam edin.

Dizinin ilk bölümünden son bölümüne kadar bir hikayeyi izliyoruz. Çeşitli benzetmelerle ilerleyen ve arka planda seslendirme ile de sunulan bir hikaye var. Final bölümü yani son bölüme geldiğimiz zaman ise bu hikaye sonlanıyor.

22-06/06/kus-ucusu-2-sezon.jpg

Başarılı bir gazeteci olan Lale, kendi ekibi tarafından oyuna getiriliyor ama başarılı gazeteci bunu anlıyor ve kendini yüceltecek bir şekilde ayrılıyor. Sonrasında Aslı’nın baştan beridir hedeflediği koltuğu aldığını ama umduğu gibi saygı görmediğini ve aslında hiçbir şeyin planladığı gibi olmadığını görüyoruz.

Yani finale baktığımız zaman aslında ikilinin başrolünde olduğu hikaye sonlanmış gibi gözüküyor. Kuş Uçuşu 2. Sezon için farklı bir şekilde devam edilir mi bilemiyorum ama bunu gösteren bir ipucu da yok. Artık ikinci sezon olacak mı olmayacak mı bir açıklama görmeden net bir şey söylemek mümkün değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin