Netflix Mezarlık Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu! Konusu ve Oyuncuları

Netflix Mezarlık dizisinin yayın tarihi açıklandı. Haziran içerikleri arasında yer alan dizinin konusu ve oyuncuları da netlik kazandı. İşte yeni yerli dizi.

Netflix Mezarlık dizisinin yayın tarihi artık kesinleşmiş durumda. Sessiz sedasız bir şekilde olsa da dizinin Netflix sayfası yayınlandı.

Yerli dizi kategorisinde karşımıza çıkacak olan yapımın oyuncu kadrosu ve konusu da netlik kazandı. Peki yeni yerli dizi ne zaman yayınlanacak? En önemlisi de oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alacak?

Netflix Mezarlık Konusu Ne?

Suç temalı bir dizi olarak karşımıza çıkan Mezarlık dizisinde peşi sıra işlenen kadın cinayetlerine odaklanmış olan bir ekibi göreceğiz. Ekibin başında yer alan Komiser Önem, bir yandan cinayetleri aydınlatmaya çalışacak bir yandan da işlenen tüm bu cinayetlere ön yargılı yaklaşan erkeklerle uğraşacak.

Gizem ve suç temalı olan dizinin yine 8 bölüm olarak yayınlanması beklenmekte. Netflix’in yeni bombası olarak karşımıza çıkan yapımda hangi oyuncular yer alacak buna da bakalım.

22-06/06/netflix-mezarlik-dizisinin-yayin-tarihi-3.jpg

Netflix Mezarlık Dizisi Oyuncuları Kimler?

Dizinin başrolünde yer alan isim Birce Akalay. Ünlü oyuncu 3 Haziran tarihinde yayınlanan Kuş Uçuşu dizisinde de başrol olarak karşımıza çıkmıştı. Yine ünlü oyuncunun başı çektiğini göreceğiz. Tüm oyuncuları paylaşmak istersek hemen aşağıdaki liste karşımıza çıkacak.

Oyuncu Listesi

  • Birce Akalay
  • Şehsuvar Aktaş
  • Hakan Meriçliler
  • Cem Sürgit
  • Olgun Toker
  • Sezgin Uzunbekiroğlu
  • Berna Öztürk
  • Elif Sevinç
  • Baran Güler

Netflix Mezarlık Ne Zaman Yayınlanacak?

Şimdi gelelim dizinin ne zaman yayınlanacağı konusuna. Dizi Haziran ayında gelecek olan yapımlar arasında. Yayın tarihi de 17 Haziran olarak belirlenmiş. İlk sezon yayınlandığı zaman bölümler hakkında da daha fazla bilgi vereceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin