Yasak Elma’da Ender Ayrılacak mı? Yeni Sezonda Şevval Sam Olacak mı?

Yasak Elma’da Ender ayrılacak mı soruları gündemde. Yeni iddialara göre dizinin sezon finalinde büyük değişiklikler planlanıyor. Peki resmi açıklama var mı?

Yasak Elma’da sezon finali adım adım yaklaşıyor. Kulislerde konuşulan bilgilere göre dizinin 147. bölümle beraber sezon finali yaptığını göreceğiz. Yeni sezonda hangi isimlerin olacağı ise yavaş yavaş iddialarla gündeme gelmeye başlamıştı. En son Eda Ece’nin yeni sezonda da devam edeceği iddiası gündeme gelmişti. Şimdi ise şok bir iddia gündeme geldi. Son iddialara göre Yasak Elma’da Ender ayrılacak.

Henüz sezon finaline var ama yeni sezonda olmayacağı söylenen isim, şimdiden çok konuşulmaya başlandı desek yeridir.

Yasak Elma’da Ender Karakterine Ne Olacak?

Dizinin başından beridir en çok ilgi çeken karakterlerden biri olan Ender’in yeni sezonda olmayacağı iddia ediliyor. İddialara göre Şevval Sam, 6. sezonda olmayacak ve diziden ayrılacak.

Neden ayrılacak ya da nasıl bir ayrılık yaşanacak bu konuda ise bir bilgi yok. Birsen Altuntaş’ın haberine göre 13 Haziran’da sezon finali yapması beklenen dizide böylece çok önemli bir değişiklik yaşanmış olacak.

22-06/06/yasak-elmada-ender.jpg

Henüz dizide Ender karakterine ne olacağı konusunda resmi bir açıklama olmadığını da belirtelim. Artık sezon finali yayınlandığı zaman Ender karakteri diziye veda edecek mi etmeyecek mi kesinleşecek.

Yasak Elma’da Ender karakteri olmadan dizi nasıl devam edecek sorusu ise bir başka önemli konu. Yasak Elma’da Ender ayrılacak iddiaları bile, dizinin hayranlarının tepki göstermesine neden oldu. Artık ayrılık kararı resmiyet kazanırsa, dizinin takipçilerinin diziye bakışı nasıl değişir bilemiyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin