Camdaki Kız 46. Bölüm Fragmanı Yayında! Neler Olacak?

Camdaki Kız 46. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Feride ile Selen'in Cana'ya neler yaptığını göreceğiz. Peki Cana'nın bebeğine ne oldu?

Camdaki Kız 46. bölüm fragmanı saatler önce yayınlandı. Dizinin yavaş yavaş sezon finaline doğru gittiğini görürken, her bölüm ne olacak diye merak etmeye başladık. Yeni bölüm için yayınlanan fragman da dizide yine işlerin karışacağını gösteriyor.

Zaten birkaç bölümdür nasıl sonuçlanacağı merak edilen meseleler vardı. Yeni bölümde de yine bunlar gündeme gelecek gibi duruyor. Peki yeni bölümde neler olacak?

Camdaki Kız 46. Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölümde Yaşanacaklar

Fragmanın Cana ile başladığını görüyoruz. Geçen bölümde Selen ile Feride bir plan yapmış ve Cana’yı kaçırmışlardı. Cana’nın bebeği doğurmasını engellemek için için harekete geçen Feride ve Selen, bunda başarılı olmuş gibi gözüküyor.

Artık ne yapacaklar tam olarak bilemiyoruz ama ikilinin Cana’nın bebeği doğurmasını engellediğini görüyoruz. Cana ise bu yaptıkları sonrasında ikilinin bu durumu ödeyeceklerini söyleyerek oradan ayrılıyor.

Nalan cephesinde ise hala gündem Hayri. Nalan’ın Hayri’yi kıskanmaya başlamasından sonra dizi biraz daha değişmişti. Görünen o ki bu bölümde de Nalan yine Hayri’yi kıskanmaya devam ediyor.

Fakat bu kez arkadaşından ciddi bir uyarı aldığını görüyoruz. Nalan bu uyarıdan sonra kendi ile yüzleşme konusunda ikilem yaşamaya başlıyor.

Hemen sonrasındaki sahnede Muzo ile Peri’nin yeniden evlenme kararı aldığını görüyoruz. Bu kez ikilinin yalansız bir şekilde yollarına devam edeceği anlaşılıyor.

Camdaki Kız 46. bölüm fragmanının son sahnesinde ise önemli bir gelişme daha yaşanıyor. Feride, Cana ve Selen konuşurken Nalan onları duyuyor. Cana’nın hamile olduğunu anlayan Nalan bir hışımla dışarı çıkıyor ve Hayri’ye sesleniyor. Tam orada fragmanın bittiğini görüyoruz.

Camdaki Kız 46. bölüm sonrasında tüm bu gelişmelerin nasıl sonuçlanacağını da izleme şansımız olacak. Yeni bölümü bekleyeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin