What We Do in the Shadows 4. sezon başlangıç tarihi ve onay gelişmesi!

What We Do in the Shadows (Aylak Vampirler) filminin aynı isme sahip dizisi belli ki çok sevildi! 4. sezon başlangıç tarihi duyurulurken, dizinin geleceğine dair güzel haberler de geldi! Detaylar haberimizde...

Jemaine Clement & Taika Waititi ikilisinin oyunculuk dışında yazar ve yönetmen olarak imza attıkları 2014 yapımı "What We Do in the Shadows (Aylak Vampirler)" filminin aynı isme sahip dizisi çok sevildi!

WHAT WE DO IN THE SHADOWS 5. VE 6. SEZON YOLDA!

FX'te üç sezonu deviren ve dördüncü sezonuna hazırlanan dizinin şimdiden 5. ve 6. sezon onaylarını aldığı duyuruldu.

WHAT WE DO IN THE SHADOWS 4. SEZON NE ZAMAN?

Onay haberinin yanında dizinin 4. sezon başlangıç tarihi de duyuruldu. Buna göre yeni sezon 12 Temmuz 2022 Salı tarihinde prömiyerini gerçekleştirecek.

FX Entertainment Orijinal Programlama Başkanı Nick Grad konuyla ilgili yaptığı açıklamada "FX, bu olağanüstü dizinin iki sezonunu daha üstlenmekten daha heyecanlı olamazdı. What We Do in the Shadows; parlak oyuncu kadrosu ve şaşırtıcı konuk yıldızlardan, yapımcılara, yazarlara, yönetmenlere ve tüm ekibe kadar her düzeyde mükemmel başarı gösteriyor" ifadelerini kullandı.

22-06/07/what-we-do-in-the-shadows-onay.jpeg

WHAT WE DO IN THE SHADOWS NASIL BİR DİZİ?

Komedi ve korku öğelerini birleştirip mockumentary adı verilen sözde belgesel tarzında çekilen dizi; Staten Island bölgesindeki eski bir malikânede yaşayan dört vampir Nandor (Kayvan Novak), Laszlo (Matt Berry), Nadja (Natasia Demetriou) ve Colin Robinson (Mark Proksch) ile Guillermo (Harvey Guillén) ismindeki bir uşağın gündelik hayatlarını anlatıyor.

İlk iki sezonuyla en iyi komedi dizisi kategorisi dahil olmak üzere 10 Emmy adaylığı kazanan yapım yakın zamanda Eleştirmenlerin Seçimi Ödülleri'nde 3 adaylık elde etti.

22-06/07/what-we-do-in-the-shadows-izle.jpeg

FX Productions yapımcılığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Paul Simms, Clement, Waititi, Stefani Robinson, Sam Johnson, Garrett Basch ve Eli Bush'dan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin