Kusursuz Kiracı'nın en gizemli çifti!

Kusursuz Kiracı’da gizemini korumaya devam eden Mona (Dilan Çiçek Deniz) ve Yakup (Serkay Tütüncü) ikilisi sosyal medyada en gizemli çift olarak anılıyor.

Yayınlandığı ilk günden beri farklı konusuyla ve güçlü kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Kusursuz Kiracı, yayın günleri sosyal medya reyting sıralamasında zirvede yerini kaptırmıyor.

Her bölümde karakterlerin farklı sırlarına ve hikayelerine şahit olduğumuz dizide gizemini korumaya devam eden Mona (Dilan Çiçek Deniz) ve Yakup (Serkay Tütüncü) ikilisi ise sosyal medyada en gizemli çift olarak anılıyor. Yayın süresince iki karakter de Türkiye gündeminde üst sıralarda yerini alıyor.

İlk bölümün finalinde yer alan sahnede Yakup karakterinin gizemli bakışları hayranları ikiye bölmüş olsa da çift hala birbirine çok yakıştırılıyor. MonYak ismini alan çiftin izleyiciye alışılmışın dışında romantik bir ilişki sunması nabzı yükseltiyor.

Yapımcılığını MF YAPIM’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve yazar Nermin Yıldırım’a ait “Ev” romanındaki “Evi Yak” öyküsünden hareketle kaleme alınan “Kusursuz Kiracı” her salı saat 20.00’de FOX’ta.

Kusursuz Kiracı yeni bölümde neler olacak?

Mona evsizlik tehdidinden sonra şimdi bir de işsiz kalmıştır.

Ancak öldürdüğünü düşündüğü Muzaffer’in canlı olarak eve gelmesi apartmandaki dengeleri tümüyle değiştirir. Mona artık av değil avcı konumundadır. Ancak çatı katından çıkan çocukluk kutusu apartmanla ilgili bildiği her şeyi baştan değerlendirmesine neden olacaktır. Mona gerçekten buraya tesadüfen mi gelmiştir yoksa Yuva Apartmanı ile arasında bilmediği, görünmez başka bağlar mı vardır?

Leyla, Yakup’a güvenmemesi gerektiği konusunda Mona’yı sert bir dille uyarır. Ama gönül ferman dinlemeyince işler yine karışacaktır. Üstelik Mona’nın avcılığı da uzun süremeyecek, komşuların organize planıyla kendini yine av konumunda bulacaktır. Üstelik bu defa başı sahiden derttedir.

Kusursuz Kiracı 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

#

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin