Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 2. sezondan ilk tanıtım yayınlandı!

Sevilen dizi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 2. sezon hazırlıkları sürüyor.

Merve Mutlu
18 Ağustos 2020 - 10:00
Gündem

Süreç Film tarafından hazırlanan ve Show TV ekranlarında yayınlanan ekranların sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın 2. sezon hazırlıkları devam ederken, yeni sezondan bir de tanıtım yayınlandı.

20-08/18/isk.png

20 yıl önce başlayan ve yarım kalan aşk hikayelerini tamamlamaya çalışan iki inatçı aşığın hikayesini Karadeniz'in hırçın suları arasında izleyicilere aktaran Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, İsmail Demirci ve Aslıhan Güner'i başrolde buluştururken, Zeynep Koltuk, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Merve Şen, Burak Can gibi başarılı ve sevilen isimleri de bir araya getirdi. Koronavirüs nedeniyle çekimleri bir anda duran, normalleşme süreciyle birlikte birkaç bölüm yayınladıktan sonra beklediği reytingi alamayan dizi Eylül sezonunda dönmek üzere sezon finali yapmıştı.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 2. sezon tanıtımı yayında!

20-08/18/kuzey.png

Oldukça eğlenceli bir atmosfer yaratılarak içinde aşkı, kardeşliği ve komediyi harmanlayan Kuzey Yıldızı İlk Aşk, yine birbirinden eğlenceli sahnelerin yer aldığı bir tanıtım yayınlarak izleyicilerin beğenisini kazandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin