Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni oyuncusu Ekin Su oldu!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

Merve Mutlu
18 Ağustos 2020 - 10:01
Gündem

Başrollerinde Yıldız karakteri ile Aslıhan Güner'i ve Kuzey karakteriyle de İsmail Demirci'yi bir araya getiren Show TV'nin Süreç Film imzalı sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni sezon hazırlıkları devam ediyor.

20-08/18/kuzey-yildizi-ilk-ask-1597735661.png

Oyuncu kadrosunda: Zeynep Koltuk, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Merve Şen, Burak Can gibi başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren dizi, 20 yıl önce başlayan ve yarım kalan aşk hikayelerini tamamlamaya çalışan iki inatçı aşığın hikayesini Karadeniz'in hırçın suları arasında izleyicilere aktaran hikayesi ile büyük beğeni topluyor. Korona nedeniyle sezon finali yapan dizi Eylül ayında yeni sezonuyla ekranlara dönerken kadrosuna yeni isimleri de dahil ediyor. 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni oyuncusu Ekin Su oldu!

20-08/18/ekin-su.png

Yeni sezonunda da izleyicilere eğlence ve aşk dolu anlar yaşatmaya hazırlanan dizinin kadrosuna Bahar karakteri ile Melis Sabah'ın katıldığını daha önce sizlere duyurmuştuk. Diziye katılan yeni oyuncu da Ekin Su oldu. Dizi Eylül ayında izleyici karşısına çıkacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin