Zalim İstanbul'un Nedim'i Berker Güven yeni dizisiyle ekranlara dönüyor!

Ekranların sevilen ismi yeni dizisiyle dönüyor.

Merve Mutlu
18 Ağustos 2020 - 10:01
Gündem

En son Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde Nedim karakterini canlandıran Berker Güven, oyunculuk performansıyla büyük beğeni topladı. Adından söz ettirmeyi başaran oyuncu yeni sezonda yeni bir dizi ile ekranlarda olmaya hazırlanıyor.

20-08/18/berker-guven.png

Ay Yapım'ın Show TV için çekeceği, Ahmet Katıksız'ın yöneteceği yeni dizi Alevlerin Ardından adlı proje; Demet Evgar, Hazar Ergüçlü ve Dilan Çiçek Deniz'i bir araya getirmişti. Başarılı oyuncu Berker Güven'le Hazar Ergüçlü'nün partneri olması için görüşülen Güven'le anlaşılamadığı gündeme gelmişti. Ancak son gelen habere göre Güven ile başka bir karakter için el sıkışıldı ve anlaşma sağlandı. Alevlerin Ardından dizisinin yeni oyuncusu da Berker Güven oldu. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin