Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin oyuncusu Nilsu Berfin Aktaş korona oldu!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin setinde korona paniği yaşandı.

Merve Mutlu
10 Kasım 2020 - 11:24
Gündem

Başrollerinde Yıldız karakteri ile Aslıhan Güner'i ve Kuzey karakteriyle de İsmail Demirci'yi bir araya getiren, oyuncu kadrosunda: Zeynep Koltuk, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Merve Şen, Burak Can gibi başarılı ve sevilen isimleri buluşturan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizi setinden kötü bir haber geldi.

20-11/10/kuzey.png

20 yıl sonra kaldığı yerden şiddetiyle devam eden Kuzey ile Yıldız'ın aşkını konu alan hikayesi ile izleyicilerin beğenisini toplamaya devam eden dizinin kadrosuna Cengiz Bozkurt'un katılacağı haberini sizlerle paylaşmıştık. Bu sevindiren sürprizin ardından bir kötü haber izleyicileri üzdü.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin oyuncusu Nilsu Berfin Aktaş korona oldu!

20-11/10/nilsu.png

Sevilen dizide Gökçe karakterini canlandıran genç oyuncu Nilsu Berfin Aktaş'ın koronavirüs test sonucu pozitif çıkınca çekimlere bir hafta ara verildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin