Merve Mutlu
10 Kasım 2020 - 11:24
Gündem

Fox ekranlarında çekilen ve 4 sezondur ekranlarda olan Yasak Elma dizisi, başrolde Talat Bulut, Eda Ece, Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam'ı buluşturduğu muhteşem oyuncu kadrosu ve entrika dolu hikayesi ile büyük beğeni toplamaya devam ediyor.

20-11/10/yasak-elma.png

Geçtiğimiz akşam 84. bölümü yayınlanan ve çnümüzdeki hafta yayınlanacak olan sürprizlerle dolu 85. bölümü merakla beklenen Yasak Elma dizisinin kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor. Talat Bulut, Barış Kılıç, Gökhan Alkan, Buse Buçe Kahraman ve Doğaç Yıldız'ın kadrosuna dahil olacağı diziye en son Mert Altınışık katılmıştı.

Yasak Elma dizisinin ekibine Gülenay Kalkan katıldı!

20-11/10/gulenay-kalkan.png

Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay gibi iki başarılı ismin dahil olduğu kadroya en son Mert Altınışık dahil olmuştu. Hareket kazanan ve kadrosu yenilenen dizinin kadrosuna yeni katılan isim de Gülenay Kalkan oldu. Kalkan'ın canlandıracağı karakter için ilk olarak Nebahat Çehre'nin teklif aldığı ancak kabul etmediği öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin