Çukur dizisine yeni oyuncu geliyor! Yıldırım Şimşek kadroda!

Yıldırım Şimşek Çukur dizisinin kadrosunda.

Merve Mutlu
10 Kasım 2020 - 13:36
Gündem

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur 4. sezonuyla ekran macerasına başarıyla devam ederken kadroya yeni katılan isimler de heyecanın dozunu artırmaya devam ediyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'nin yer aldığı; Hazal Subaşı, Damla Sönmez, Barış Arduç gibi isimleri son sezonda kadrosuna dahil eden dizi bir ismi daha ağırlayacak.

20-11/10/ukur.png

İrem Sak, Mustafa Avkıran, Nejat İşler gibi isimlerden oluşan Erdenet ailesinin de katıldığı hikayesi ile yoluna devam eden dizinin hikayesi hiç hız kesmeden genişlemeye devam ediyor. 

Çukur dizisine yeni oyuncu geliyor! Yıldırım Şimşek kadroda!

20-11/10/yildirim.png

Baki Davrak, Filiz Taçbaş, Muhammed Cangören ve Eser Karabil gibi isimleri kadrosuna dahil eden dizinin ekibine Namık rolüne hayat vermek üzere Yıldırım Şimşek de dahil oluyor. Şimşek dizide dengeleri değiştirecek bir karakter olarak hayat bulacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin