Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni sezon ne zaman başlıyor?

Ekranların sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk ne zaman başlayacak?

Merve Mutlu
31 Ağustos 2020 - 09:32
Gündem

Başrollerinde Yıldız karakteri ile Aslıhan Güner'i ve Kuzey karakteriyle de İsmail Demirci'yi bir araya getiren Show TV'nin Süreç Film imzalı sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni sezon tarihi belli oldu.

20-08/31/kuzey-yildizi.jpg

Zeynep Koltuk, Cezmi Baskın, Ferda Kaynar, Hüseyin Soysalan, Toygan Avanoğlu, Merve Şen, Burak Can gibi başarılı ve sevilen isimleri oyuncu kadrosunda bir araya getiren dizi, 0 yıl önce başlayan ve yarım kalan aşk hikayelerini tamamlamaya çalışan iki inatçı aşığın hikayesini Karadeniz'in hırçın suları arasında izleyicilere aktarıyor.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk ne zaman başlayacak?

20-08/31/kuzey.jpg

Oyuncu kadrosuna Bahar karakteri ile Melis Sabah'ın yanı sıra Ekin Su'nun da dahil olduğu dizinin yayın tarihi belli oldu. Eğlence dolu hikayesi ile izleyicileri içine çeken dizi 5 Eylül Cumartesi akşamı yayında olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin