Kuzey Yıldızı'nın çekimleri başlıyor! Yeni bölüm ne zaman?

Ekranların sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk geri dönüyor.

Merve Mutlu
13 Mayıs 2020 - 10:17
Gündem

Aslıhan Güner ile İsmail Demirci'nin başrollerde yer aldığı, Show TV ekranlarının sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ın yeni bölümü büyük bir merakla bekleniyor. En son 27. bölümü yayınlanan dizinin 28. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak?

20-05/13/kuzey-yildizi-ilk-ask.jpg

Çin'de başlayan ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının dizi sektörünü de etkilemesi ile sosyal mesafe gereği tüm diziler setlerine ara verdi. Bazı diziler sezon finali verirken bazı diziler de başlayacakları tarihleri açıkladılar. Kuzey Yıldızı dizisi de açıklama yapan dizilerden biri oldu. 

Kuzey Yıldızı yeni bölüm ne zaman?

20-05/13/kuzey-yildizi-yeni-bolum.gif

Karadeniz bölgesinde bulunan ve doğal güzellikleri ile göz dolduran Ordu ilinde çekilen Kuzey Yıldızı dizisi Süreç Film imzası ile yayınlanıyordu. Çekimler için izin alacaklarını belirten dizi ekibi, 28. yeni bölümü 6 Haziran'a yetiştirmeyi planlıyor. Eğer planlanan süreçte yetişmezse yeni bölüm 13 Haziran'a ertelenecek. Salgın nedeniyle gerekli önlemlerin alınacağı dizinin ilk sahnelerinin ardından da yayla çekimleri yapılacak. Dizinin yaz boyu devam edip etmeyeceği ise duruma göre belli olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin