Ersin Korkut neden diskalifiye oldu?

Ekranların sevilen programı Survivor'da bir diskalifiye daha yaşandı.

Merve Mutlu
13 Mayıs 2020 - 11:07
Gündem

Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan ekranların en çok izlenen programlarından biri olan Survivor'ın son bölümü yine heyecan doluydu. İletişim ödülünün ardından önemli açıklamalarda bulunan Ilıcalı Ersin Korkut ile ilgili kararı da açıkladı. Ersin Korkut neden diskalifiye oldu? sorusunun cevabı haberimizde. 

20-05/13/ersin-korkutt-t.jpg

Survivor 2020'nin geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümünde yapılan eleme konseyi herkesi şaşırttı. İletişim oyununun ardından yapılan konseyde Ilıcalı, Korkut ile ilgili açıklamalarda bulundu. Ersin Korkut'un diskalifiye olduğunun açıklanması ile de büyük şok yaşandı. 

Ersin Korkut neden diskalifiye oldu?

20-05/13/acun-ilicali-ersin-korkut.jpg

Ersin Korkut ile ilgili açıklama yapan Acun Ilıcalı, Korkut'un diskalifiye olduğunu açıkladı. Fragmanında herkesin üzüldüğü bir sahnenin yer alması herkeste Korkut'a köpeğinin öldüğünün söylendiğini düşündürmüştü ancak beklenen olmadı ve Ilıcalı bu durumu henüz açıklamadı. Diskalifiye olma sebebi ise geçtiğimiz günlerde oynanan futbol maçındaki sakatlığı oldu. MR çektiren Korkut'un doktor kararı ile oyuna devam etmemesi gerektiği söylendi. ” Ersin futbol oyununda sakatlanmıştı. Biz de MR çektirdik ve sonuçları İstanbul’a gönderdik. Hiç ama hiç beklemediğimiz bir haber geldi. Dr Metin Kuş yaptığı kontroller sonucunda Ersin bundan sonra Survivor’a devam edemeyecek" sözleri ile duyuran Ilıcalı, “Bu sezon Survivor'da benim için en beklenmedik veda oldu. Açık söyleyeyim belki de en üzüldüğüm veda diyebiliriz” dedi. 

Ersin Korkut, açıklamalarında "Adadan ayrıldığımda ilk olarak İstanbul’a köpeğimi görmeye gideceğim, 'Mes' dediğimde nasıl tepki verecek merak ediyorum. Bilmiyorum ben hiç bu kadar sakal bırakmamıştım. Bu vaziyette gidersem 'Mes' beni tanır mı tanımaz mı çok merak ediyorum. Ailemden önce onu göreceğim."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin