The Good Lord Bird dizisi 9 Ağustos'ta başlıyor!

Ethan Hawke'ın başrolünde yer aldığı Good Lord Bird dizisi başlıyor.

Merve Mutlu
13 Mayıs 2020 - 11:27
Kültür Sanat

Başrolünde dört Oscar adaylığı bulunan ünlü aktör Ethan Hawke'ın yer alacağı ve oyuncu kadrosunda Daveed Diggs, David Morse, Steve Zahn, Maya Hawke, Wyatt Russell ve Orlando Jones'un da yer aldığı yeni dizis The Good Lord Bird dizisi çok yakında başlıyor. 

20-05/13/good-lord.png

Ethan Hawke ve Mark Richard'ın senaryosunu üstlendiği, yapımında da  The Blumhouse Television imzası taşıyacak olan dizi, ABD'nin premium kablolu kanallarından Showtime'da yayınlanacak.  James McBride'ın ödüllü romanından uyarlanan mini dizinin sezonu 7 bölümden oluşacak.  

The Good Lord Bird'ün konusu nedir?

20-05/13/henry.png

Henry Shackleford adlı köle bir çocuğun merkezde olduğu dizi: 1856 yılında Amerika'nın Kansas bölgesinde yaşayan bu köle çocuk Henry'nin, kölelik karşıtı John  Brown ile tanışması ve tanınmamak için erkek olduğunu gizleyerek kız gibi davranması ile hayatta kalmaya çalışmasını konu alıyor. Brown 1859'da başarısız bir isyan başlatıyor ancak bu isyan 1861 İç Savaş'ının önemli ayaklarından biri oluyor. 

The Good Lord Bird tanıtımı: 

#https://www.youtube.com/watch?time_continue=101&v=H-Tm63y-S4s&feature=emb_title#

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin