Netflix'teki Amerikan yapımı 7 dizi önerisi!

Netflix'in sevilen Amerikan yapımlarını sizler için derledik.

Merve Mutlu
13 Mayıs 2020 - 13:43
Kültür Sanat

Dünyaca ünlü içerik platformu Netflix'teki Amerikan yapımları her dönemde büyük beğeni topluyor. Aksiyon, gerilim, korku, gençlik ve daha birçok türde yapım çıkan Netflix'teki Amerikan yapımı 7 diziyi sizler için derledik. 

How to get away with a Murder

20-05/13/gow-to-get.jpg

How To Get Away With Murder dizisinin konusu: Grey's Anatomy, Scandal gibi dizilerle tanıdığımız Shonda Rhimes’ın imzası taşıyan dizi, bir grup hırslı hukuk öğrencisi ve onların kriminal savunma dersine giren gizemli profesörlerinin hem hayatlarını değiştirecek hem de üniversiteyi çalkalayacak cinayet davasına karışmasını konu alıyor. 

Gossip Girl

20-05/13/gossip-girl.jpg

Gossip Girl dizisinin konusu: Serena Van Der Woodsen'ın Manhattan'a geri dönmesiyle başlayan dizide, Manhattan'da yaşayan 6 genç hayatlarındaki olayları internet ortamında blog olarak yayınlar. 

Dead to me

20-05/13/dead-to-me.jpg

Dead to me dizisinin konusu: Jen adındaki bir kadının hikayesini konu alan dizi, öfke sorunları ve garip bir mizah anlayışı olan Jen'in, kocasının cinayete kurban gitmesini konu alıyor. 

Tepedeki Ev

20-05/13/tepedeki-ev.jpg

Tepedeki Ev dizisinin konusu: Perili köşk olarak bilinen bir evde büyüyen 5 kardeşin yolları büyüdüklerinde yolları ayrılmıştır ancak yaşanacak bir trajedi yollarını yeniden birleştirecek. 

Community

20-05/13/community.png

Community dizisinin konusu: Birbirinden zıt karakterlerdeki insanlar çalışma grubunda bir araya geliyor. Başlarda oldukça garip olan bu yakınlıklar zamanla samimi birer dostluğa dönüşecektir. 

Never Have I Ever

20-05/13/never-have-i.jpg

Never Have I Ever dizisinin konusu: Hint kökenli Amerikalı bir genç, travmatik bir yılın ardından sosyal statüsüne çekidüzen vermek ister. Ancak ailesi, duyguları ve arkadaşları işini zorlaştırır. 

Living with yourself

20-05/13/living.jpg

Liiving with yourself dizisinin konusu: Kendi hayatından ve kendinden oldukça bıkan bir adam, bir arkadaşının önerisi ile rahatlamak ve yenilenmek için bir salona gider. Ancak salonun yaptığı şey masajdan öte, insanları klonlayarak daha iyi bir versiyonlarını yaratmaktır. Ancak esas adam da klonu da bu kez hayattatır... 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin