Blutv'nin birbirinden eğlenceli 5 komedi dizisi!

Türkiye'nin sevilen içerik platformu eğlenceli içerikleri ile karşınızda.

Merve Mutlu
13 Mayıs 2020 - 14:04
Kültür Sanat

Türkiye'nin sevilen içerik platformu olan blutv, hem blutv'ye özel yapımları, hem sevilen eski dizileri hem de dünyaca sevilen içerikleri izleyici ile buluşturmaya devam ediyor. Biz de sizler için Blutv'nin sevilen komedi dizilerini bir araya getirerek dizi önerileri hazırladık. İyi seyirler dileriz. 

Bartu Ben

20-05/13/bartu-ben-dizisi.jpg

Bartu Ben dizisinin konusu: Başroldeki Bartu Küçükçağlayan tarafından kaleme alınan Bartu Ben, 10 bölümden oluşan bir blutv özel yapımıdır. Az ünlünün daha az ünlü olma hikayesinin anlatıldığı bir dizidir. 

Kafalarına Göre

20-05/13/kafalarina-gore.png

Kafalarına göre dizisinin konusu: Youtube'da 6.5 milyon takipçiye sahip sevilen kanal Kafalar'ın özel bir projesidir. Atakan Özyurt, Bilal Hancı ve Fatih Yasin'in maceralarını gözler önüne sermektedir. 

Aynen Aynen

20-05/13/aynen-aynenn.jpg

Aynen Aynen dizisinin konusu: Başlangıçta Uraz Kaygılaroğlu ve Nilperi Şahinkaya ile başlayan ve youtube dizisi olarak karşımıza çıkan Aynen Aynen dizisi daha sonra Kerem Bürsin ile yoluna devam etmeye başlayan bir blutv dizisi oldu. Kadın erkek ilişkilerine odaklanan eğlenceli ve sansürsüz dizi izleyicilerden büyük beğeni alıyor. 

 

Dudullu Postası

20-05/13/dudullu-postasi.jpg

Dudullu Postası dizisinin konusu: Komedi türündeki Türk yapımı internet dizisi Dudullu Postası, kadrosunda sevilen oyuncuları bir araya getirmişti. gazeteciliği hayatının orta yerine koymuş, yeteneksizliğinden habersiz olan ama kendini de memleketin tek ve biricik gazetecisi zanneden, kendine hayranlığıyla kör olan Asım'ın, Dudullu'da yerel gazete çıkarmak istemesini konu alıyor. 

Kaygısızlar

20-05/13/kaygisizlar.jpg

Bizleri biraz da geçmişe götüren ve nostalji rüzgarları estiren komedi dizisi Kaygısızlar da blutv'deki yerini aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin