Kuzgun Behram Adıvar kim? Gizemli karakter Derviş çıktı...

Kuzgun dizisininde ismini sıklıkla duymaya başladığımız Behram Adıvar gerçekte kim? Gizemli karakter hakkında...

Nurşah
25 Nisan 2019 - 11:40
Yeni Bölüm

Barış Arduç ve Burcu Biricik'in sevilen dizisi Kuzgun yayınlanan her bölümü ile heyecan dozunu artırıyor. Sevilen dizide ismini sıkça duymaya başladığımız Behram Adıvar kimdir? Gizemli karakterin gerçek kimliği ortaya çıktı!

19-04/03/kuzgun-behram-adivar-gercekte-kim.jpg

Kuzgun Behram Adıvar kimdir?

Kuzgun dizisinin son bölümlerinde adını sıklıkla duyduğumuz Behram Adıvar'ın gerçek kimliği de izleyiciler tarafından merak edilmeye başlandı. Rıfat'ın babasının patronu olarak bilinen Behram Adıvar'dan, uyuşturucu ve silah kaçakçılığının en üst noktası olarak bahsediliyor.

19-04/03/kuzgun-behram-adivar-kim.jpg

İzleyiciler tarafından sosyal medyada Behram Adıvar karakterinin gerçek kimliği ile ilgili olarak çeşitli tahminler yürütülüyor. Bu isim için ilk düşünülen kişi Terzi Derviş karakteri... Terzi'nin Behram'ı tanıyan ve ondan haber getiren bir karakter olduğu biliniyor. Dizinin sıkı takipçileri Terzi'nin aynı zamanda Kuzgun'un babası olan Yusuf'un da abisi olduğunu düşünüyor...

Bir diğer tahmin ise, Kuzgun'un babası Yusuf'un aslında ölmediği ve Behram Adıvar olduğu yönünde. Sevilen dizideki bu gizemli karakterin kimliğini ilerleyen bölümlerde öğreneceğiz...

11. bölüm güncellemesi: Dizide büyük bir heyecanla araştırılan Behram Adıvar karakterinin Terzi Derviş olduğu ortaya çıktı. Dizide bu karakter usta oyuncu Settar Tanrıöğen tarafından canlandırılıyor...

19-04/25/kuzgun-behram-adivar-dervis-cikti.jpg

Settar Tanrıöğen kimdir?

1962 senesinde Denizli'de dünyaya gelen oyuncu an itibarıyla 57 yaşındadır. Hacettepe Üniversitesi Arkeoloji ve Sanat Tarihi Bölümü mezunudur. Bir Demet Tiyatro'da canlandırdığı Saldıray karakteri ile hafızalara kazınmış günümüze dek pek çok projede rol almıştır. Baba Candır, Sultan, Gece Gündüz, İkinci Bahar usta ismin rol aldığı diziler arasında yer almaktadır. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin