Kuzgun çocuk oyuncuları ile de dikkat çekecek!

Burcu Biricik ve Barış Arduç'un yayına girmek için gün sayan dizisi Kuzgun çocuk oyuncuları ile de izleyicilerin beğenisini kazanacak!

Nurşah
12 Şubat 2019 - 14:14
Gündem

Ay Yapım imzası taşıyan dizi yarın izleyici karşısındaki ilk sınavını verecek. Başarılı oyuncuları kadrosunda barındıran Kuzgun dizisinde Burcu Biricik ve Barış Arduç'un çocukluklarını canlandıran minik oyuncular da izleyicinin beğenisini kazanacak!

19-02/12/kuzgun-cocuk-oyuncu.jpg

Kuzgun çocuk oyuncuları ile de beğenilecek!

Dizide Burcu Biricik'in canlandırdığı Dila karakterinin çocukluk zamanlarını minik oyuncu Nisa Sofiya Aksongur canlandıracak. 2016 senesinden itibaren çeşitli reklam filmleri ve dizilerde rol alan oyuncuyu Muhteşem Yüzyıl dizisi ile de ekranlarda gördük...

19-02/12/kuzgun-cocuk-oyuncular.jpg

Barış Arduç'un çocukluk yıllarını canlandırak çocuk oyuncu ise Metehan Parıltı. Dikkat çeken küçük oyuncu Kuzgun dizisi ile ilk defa izleyici karşısında olacak. Metehan Parıltı aynı zamanda oyunculuk dersleri de alıyor. Star Tv ekranlarının yeni dizisi Kuzgun 13 Şubat Çarşamba akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısında olacak..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin