Kuzgun dizisinin oyuncuları yeni sezon okuma provaları için bir araya geldi!

Merakla beklenen Kuzgun dizisinin yeni sezonu için ekip bir araya geldi. Yeni sezon heyecanına sayılı gün kaldı!

Nurşah
23 Ağustos 2019 - 17:39
Gündem

Ay Yapım imzası taşıyan Kuzgun dizisi yeni sezon için izleyicisinin karşısında olmaya hazırlanıyor. Sevilen dizinin okuma provaları için ekip bir araya geldi!

19-08/23/kuzgun-dizi-yeni-sezon-prova.jpg

Kuzgun dizisi ekibi okuma provalarında bir araya geldi!

Başrollerinde Burcu Biricik ve Barış Arduç'un yer aldığı Kuzgun dizisi, yeni sezonda kadrosuna kattığı başarılı oyuncu Onur Saylak ile emin adımlarla ilerlemek istiyor. Star Tv ekranlarında çarşamba akşamlarının en beğenilenleri arasına kısa sürede yerleşen Kuzgun'un yeni sezon hazırlıkları ise başlamış durumda...

19-08/23/kuzgun-okuma-provasi.jpg

Okuma provaları için bir araya gelen Kuzgun ekibinin renkli kareleri ise resmi Instagram hesabı tarafından takipçilerle paylaşıldı. Heyecanla beklenen Kuzgun dizisinin yeni sezonunun Eylül ayında Star Tv ekranlarında izleyici karşısında olması bekleniyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin