The Purge 2. sezon başlangıç tarihi belli oldu!

The Purge 2. sezon ne zaman başlıyor sorusu cevabını buldu. Popüler film serisinin dizi uyarlamasının yeni sezonu çok yakında!

Volkan Küçükel
23 Ağustos 2019 - 21:05
Kültür Sanat

USA Network geçtiğimiz haftalarda yeni sezonunun tanıtım videosunu paylaştığı "The Purge" dizisinin 2. sezon başlangıç tarihini duyurdu.

THE PURGE 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK? USA NETWORK DUYURDU!

Dünya çapında elde ettiği gişe hasılatıyla popüler bir film serisi haline gelen The Purge'un (Arınma Gecesi) dizi uyarlamasının yeni sezonu 15 Ekim 2019 Salı akşamı USA Network ekranlarında başlayacak.

The Purge ilk sezon 04 Eylül-06 Kasım 2018 tarihleri arasında yayınlanmıştı.

19-08/23/the-purge-2-sezon-foto1.jpg

THE PURGE 2. SEZONDA İZLEYİCİYİ NELER BEKLİYOR?

Hikayesinin çıkış noktasını cinayet dahil olmak üzere tüm suçların yasal olduğu 12 saatlik bir zaman diliminden alan The Purge'un yeni sezonu, bir arınma gecesinin birbirine bağlı dört karakterin hayatlarını bir sonraki seneye kadar nasıl etkilediğine odaklanıyor.

İkinci sezon hikayesi yine bir arınma gecesi ile açılsa da Purge dünyasında yılın geri kalan 364 gününde neler yaşandığı konusunda daha derine inilecek.

19-08/23/the-purge-2-sezon-foto3-1566588404.jpg

THE PURGE 2. SEZON YENİ OYUNCULARI 

Blumhouse Television ve UCP (Universal Content Productions) ortak yapımcılığındaki The Purge'un ikinci sezon oyuncu kadrosuna Derek Luke (13 Reasons Why), Paola Nuñez (The Son), Max Martini (Pacific Rim) ve Joel Allen'in (Never Goin' Back) dahil oldukları geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu.

19-08/23/the-purge-2-sezon-foto4.jpg

Senaryoyu kaleme alan film serisinin yaratıcısı James DeMonaco ile Jason Blum, DeMonaco'nun uzun süreli iş ortağı Sebastien K. Lemercier, James Roland, Krystal Houghton Ziv, Tim Andrew, Jason Blum, Michael Bay, Brad Fuller ve Andrew Form projenin yeni sezonunda yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

"The Purge" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin