Netflix yeni komedi dizisi Brews Brothers'ı duyurdu!

Netflix, Alan Aisenberg ve Mike Castle'ın başrollerini paylaştığı yeni komedi dizisi Brews Brothers'ı duyurdu. Brews Brothers nasıl bir dizi, konusu ne?

Volkan Küçükel
23 Ağustos 2019 - 23:02
Kültür Sanat

Dijital yayın platformu Netflix komedi türündeki dizi arşivine bir yenisini ekliyor: "Brews Brothers"

NETFLİX'İN YENİ KOMEDİSİ: BREWS BROTHERS

Greg Schaffer (That 70's Show, Notes From the Underbelly, Lab Rats) ve The League yaratıcısı Jeff Schaffer'ın arkasında olduğu dizinin ilk sezonu için 8 bölümlük sipariş verildi.

19-08/23/brews-brothers.jpg

BREWS BROTHERS KONUSU

Alan Aisenberg (Orange is the New Black) ve Mike Castle (House Guest, Clipped) ikilisinin başrolleri paylaştığı dizinin konusuna kısaca bakacak olursak;

Greg Schaffer'ın senaryosunu kaleme aldığı Brews Brothers'ın hikayesi; Wilhelm (Aisenberg) ve Adam Rodman (Castle) isimlerinde birbiriyle yabancılaşmış iki erkek kardeşin kendilerini bir bira imalathanesi işletirken bulmalarını konu ediniyor.

Her biri bir bira dehasıdır. Ancak bira yapım teknikleri ve karakterleri konusunda daha farklı olamazlardı. Bir dizide çoğu zaman birbirini tamamlayan iki kişi görürsünüz. Bu ikisi tam bir insan bile değil!

Carmen Flood (Sarah) ve Marques Ray (Chuy) yapımın oyuncu kadrosundaki diğer isimler.

DİZİNİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Dizi sorumlusu Greg Schaffer yürütücü yapımcılığı Jeff Schaffer, Jonathan Stern (Childrens Hospital, Wet Hot American Summer: First Day of Camp) ve Keith Quinn (Rob Riggle's Ski-Master Academy, Driveshare) ile birlikte üstleniyor.

19-08/23/brews-brothers-dizisi.jpg

Oyuncu kadrosunda yer alan isimlerden Aisenberg'i Orange Is the New Black'teki Baxter "Gerber" Bailey karakteriyle hatırlayabiliriz. Aktör yakın geçmişte Bull ve Blue Bloods gibi dizilerde konuk oyuncu olarak boy gösterdi.

Yakın geçmişte LA to Vegas, American Dad, Grace and Frankie gibi dizilerde konuk oyuncu olarak izlediğimiz Mike Castle ise geçmiş dönemde Clipped dizisinde A.J. Salerno karakterini canlandırmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin