Marvel's Spidey and His Amazing Friends dizisi duyuruldu!

Marvel's Spidey and His Amazing Friends animasyon dizisi duyuruldu. Marvel's Spidey and His Amazing Friends nasıl bir dizi? Konusu ne?

Volkan Küçükel
24 Ağustos 2019 - 10:34
Kültür Sanat

Disney ile Sony arasında Spider-Man'in kullanım hakları konusundaki sürtüşmenin yaşandığı şu günlerde Marvel yeni bir Örümcek Adam dizisinin duyurusunu yaptı.

MARVEL'S SPIDEY AND HIS AMAZING FRIENDS DİZİSİ GELİYOR!

Disney'in D23 Expo etkinliğinde Marvel Animation & Family Entertainment panelinde okul öncesi çocukları ve ailelerine yönelik Örümcek Adam animasyon dizisi "Marvel's Spidey and His Amazing Friends" duyuruldu.

Animasyon dizisi 2021 senesi içerisinde izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

19-08/24/spidey-and-amazing-friends-dizisi.png

"MARVEL'S SPIDEY AND HIS AMAZING FRIENDS" KONUSU

Marvel's Spidey and His Amazing Friends'in hikayesi kısaca şöyle:

Tek başına çalışmaya alışkın olan Peter Parker gerçekten muhteşem bir süper kahraman olmak için neyin gerekli olduğunu keşfetmeli: Diğerleri ile birlikte çalışan iyi bir örümcek arkadaş olmak.

Peter Parker, arkadaşları Miles Morales ve Gwen (Ghost-Spider) ile birlikte kötü düşmanları yenmek ve takım çalışmasının günü kurtarmanın en iyi yolu olduğunu öğrenmek için yanlarına Hulk, Black Panther ve Ms. Marvel gibi kahramanları da alıp bir takım olarak maceralara atılırlar.

Marvel Animation & Family Entertainment Başkan Yardımcısı Cort Lane yeni projeleriyle ilgili "Okul öncesi çocuklar zaten Spidey'i çok seviyorlar, bu yüzden Peter Parker'ın bu yeni dizi ile ekranlarda yer almasından memnun olacaklar. Disney Junior'da ilk okul öncesi dizimizi başlatmamızdan dolayı Marvel'deki herkes çok mutlu” ifadelerini kullandı.

19-08/24/spidey-and-amazing-friends.png

Marvel's Spidey and His Amazing Friends 'in yürütücü yapımcı kadrosu Alan Fine (Marvel's The Avengers), Joe Quesada (Marvel's Avengers Assemble), Dan Buckley (Marvel's Spider-Man), Cort Lane (Ultimate Spider-Man), Eric Radomski (Marvel's Avengers Assemble), Marsha Griffin ve denetleyici yapımcı Harrison Wilcox'dan oluşuyor.

Alfred Gimeno denetleyici animasyon yapımcısı, Ashley Mendoza ise hikaye editörü olarak yapım künyesinde yer alan diğer isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin