Kuzgun'da Rıfat öldü! Levent Ülgen diziden ayrıldı...

Sevilen dizi Kuzgun'da Rıfat karakterini canlandıran Levent Ülgen projeden ayrıldı! İşte detaylar...


16 Mayıs 2019 - 11:50
Yeni Bölüm

Star Tv ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen dram ve aksiyon temalı dizisi Kuzgun, yine heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısındaydı. Dün akşam ekrana gelen bölümde, Rıfat karakterini canlandıran usta oyuncu Levent Ülgen diziden ayrıldı!

Kuzgun'da Rıfat öldü!

Büyük bir heyecanla izlenen dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde, Rıfat hapisten çıktıktan sonra Kuzgun tarafından bir konteynırda esir alındı. Babasının yerini öğrenen Dila ise, Rıfat'ı kurtarmak için harekete geçti! Tam da babasını bulduğuna sevinirken, işlerin hiç de umduğu gibi gitmediğini anladı...

Kurulan düzenek; kapının açılması ile silahın tam Rıfat'ın kalbine ateş etmesine sebep oldu! Dila'nın umutsuz haykırışları arasında son nefesini veren Rıfat, büyük bir üzüntüye sebep oldu. Karakteri canlandıran usta isim Levent Ülgen'in diziden ayrılacağı zaten biliniyordu fakat nasıl ayrılacağı konusu merak ediliyordu. Ekrana gelen 14. bölümle birlikte de tüm bu sorular cevaplanmış oldu... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin