Kuzgun'un başarılı oyuncusu Barış Arduç'a Beyrut'tan ödül!

Yetenekli oyuncu Barış Arduç, Beyrut'ta düzenlenen ödül festivali kapsamında dikkate değer bir başarıya imza attı!

Nurşah
09 Temmuz 2019 - 15:29
Gündem

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve başrolünü Elçin Sangu ile paylaştığı Kiralık Aşk dizisi ile izleyicinin beğenisini kazanan Barış Arduç, günümüze dek gelen süreçte kendisine geniş bir hayran kitlesi yaratmayı başardı...  Oyunculuğu ile pek çok ödüle sahip olan sevilen oyuncuya bir ödül de Beyrut'tan geldi!

19-07/09/baris-arduca-odul.jpg

Barış Arduç'a Beyrut'tan ödül

Son olarak Star Tv'de yayınlanan Kuzgun dizisi ile izleyici karşısında olan başarılı oyuncu Barış Arduç, dizisinin sezon finali yapmasının ardından bir süredir gözlerden uzaktı... Sevilen oyuncunun son paylaşımı ise gözlerden uzak olsa da, izleyicinin gözündeki yerinin değişmediğini gösterdi...

19-07/09/baris-arduc-beyrut-odul.jpg

Kuzgun'un sevilen ismi Barış Arduç, Beyrut Uluslararası Ödül Festivali'nde kazandığı ödülü sosyal medya hesabı Instagram üzerinden takipçileri ile paylaştı... Her sene düzenlenen bu ödül töreni kapsamında, Yılın En İyi Erkek Oyuncusu ödülünü almaya hak kazanan Arduç, böylelikle başarısını bir kere daha gözler önüne sermiş oldu..Daha önce Meryem Uzerli ve Pelin Karahan gibi sevilen oyuncularımız da Beyrut Uluslararası Festivali bünyesinde ödül almaya hak kazanmıştı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin