Stranger Things anime olsaydı nasıl olurdu? Hayran videosu beğeni kazandı...

Sevilen dizi Stranger Things bir anime olsaydı nasıl olurdu? İşte özel olarak hazırlanan video...

Nurşah
09 Temmuz 2019 - 13:28
Kültür Sanat

Geçtiğimiz hafta 3. sezonu ile izleyici karşısına çıkan Stranger Things dizisinin animesi olsa nasıl olurdu sorusunu cevaplandıran hayran videosu büyük bir beğeni ile karşılandı!

19-07/09/stranger-things-anime.jpg

Stranger Things anime olsaydı nasıl olurdu?

80'ler dünyasında geçen Stranger Things dizisi tüm dünyada büyük bir ilgiyle karşılandı! Netflix'te kısa sürede en çok izlenenler arasında kendisine yer bulan Stranger Things'in bir solukta bitirilen 3. sezonunun ardından gözler yeni sezona çevrilmiş durumda...

19-07/09/stranger-things-dzisinin-animesi.jpg

Bu heyecanlı bekleyiş sürerken, dizinin hayranları tarafından yapılan video da dikkatleri üzerine çekti... Seksenler teması üzerine kurulu dizinin, anime hali gerçeğine uygun bir şekilde izleyici karşısına çıktı. Karakter detayları ve olayların dikkatle incelendiği Stranger Things anime videosu, dünya çapında dizinin hayranlari tarafından beğeni kazandı... Fantastik türdeki konusu ile merakla takip edilen dizi hakkındaki gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin