La Casa de Papel 3. sezon için geri sayım başladı! Yeni sezon kaç bölüm olacak?

La Casa de Papel 3. sezonu ile izleyicisinin karşısında olmak için gün sayıyor. İşte merakla beklenen diziden detaylar...


05 Temmuz 2019 - 17:38
Kültür Sanat

Heyecanla beklenen La Casa de Papel 3. sezon heyecanına sayılı gün kaldı! Dünya çapında geniş bir yankı uyandıran ve tüm bölümleri merakla izlenen La Casa de Papel yeni sezon detayları haberimizde yer alıyor! 

La Casa de Papel 3. sezon kaç bölüm?

La Casa de Papel, 2 Mayıs 2017'de yayınlanan bölümleri ile dünya çapında şiddetli fırtınalar estirdi. Yayınlanan 2 sezonu toplamda 22 bölümden oluşan Emmy ödüllü dizinin, merakla beklenen 3. sezonun ise sekiz bölüm olacağı söyleniyor.

Büyük soygunu başarı ile gerçekleştiren Profesör ve ekibi, bu sefer de Rio'yu kurtarmak için bir araya gelecek. Bu heyecanlı macera izleyici ile buluşmak için gün sayarken, 4. sezon çekimlerine başlandığı da gündeme yerleşen haberler arasında yer alıyor... Yurt dışı çekimleri için ise Tayland ve Panama tercih edilmiş.

La Casa de Papel yeni sezon ne zaman?

IMDB üzerinde 8,6 gibi yüksek bir puana sahip olan ve gün geçtikçe hayran kitlesini daha da genişleten La Casa de Papel'in heyecanla beklenen yeni bölümlerine kavuşmaya çok kısa bir süre kaldı! Dizinin 3. sezon tüm bölümleri 19 Temmuz Cuma günü Netflix platformunda izleyici karşısında olacak...

La Casa de Papel fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin