La casa de papel: Tokyo'dan Berlin'e 2. cilt yayında! Konusu, fragmanı

La Casa de Papel'in final sezonunun çekimlerinin kamera arkasına gittiğimiz "La casa de papel: Tokyo'dan Berlin'e (Money Heist: From Tokyo to Berlin)" 2. cilt Netflix'te yayınlandı.

Bir soygun olarak başlayan ve küresel bir fenomene dönüşen "La Casa de Papel" serüveninin kamera arkasına gitmeye devam ediyoruz.

La Casa de Papel'in kamera arkası ekibi ve oyuncularının, final sezonunun çekimlerini yaparken yaşadıkları duygusal ve sanatsal süreçleri paylaştığı "La casa de papel: Tokyo'dan Berlin'e (Money Heist: From Tokyo to Berlin)" 2. cilt Netflix'te yayınlandı.

Money Heist'in yaratılma aşamasındaki bilinmeyenleri ortaya seren yeni cilt, dizinin final tarihi olan 03 Aralık 2021 Cuma tarihinde izleyiciyle buluştu.

İkinci cildin süresi 52 dakika.

LA CASA DE PAPEL: TOKYO'DAN BERLİN'E 2. CİLT KONUSU

Dizinin hem kamera arkası ekibi hem de Tokyo ve Profesör gibi karakterleri canlandıran oyuncuların, dizi çekiminin duygusal ve sanatsal süreçlerini anlattığı projenin ikinci kısmında izleyiciyi neler bekliyor?

Yeni ciltte; bir dönemi geride bırakan "La Casa de Papel" dizi sorumluları ve oyuncuları, sevilen diziye veda ederken çekimler hakkındaki sırları paylaşmaya devam ediyor.

21-12/03/money-heist-from-tokyo-to-berlin.jpeg

Yapımın 5. sezondan bazı spoiler'lar barındırdığı uyarısını da yapalım.

21-12/03/money-heist-from-tokyo-to-berlin-foto.jpeg

"La casa de papel: Tokyo'dan Berlin'e" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin