La Casa de Papel 5. sezon 2. kısım başladı! Büyük finalle ilgili bilinmesi gerekenler!

Dünyanın en büyük soygununun sonuna geldik! Fenomen dizi "La Casa de Papel (Money Heist)" final sezonunun 2. ve son kısmıyla Netflix'te! Detaylar burada...

Dünyanın en büyük soygununun sonuna geldik!

Netflix'in en popüler dizilerinin başında gelen fenomen dizi "La Casa de Papel (Money Heist)" final sezonunun 2. ve son kısmıyla Netflix'te!

10 bölümlük final sezonunun ilk 5 bölümü hatırlanacağı üzere 03 Eylül'de izleyiciyle buluşmuştu. 03 Aralık 2021 Cuma tarihinde yayınlanan son 5 bölüm ile birlikte La Casa de Papel'in büyük finali gerçekleşmiş oldu.

Álex Pina'nın yaratıcısı olduğu dizinin final bölümlerinde izleyiciyi her zaman olduğu gibi bol aksiyon ve çokça sürpriz bekliyor.

LA CASA DE PAPEL SON 5 BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Peki, dizinin final kısmının konusu ne?

Güç bir duruma düşen Profesör, altınları ve daha da önemlisi ekibini bankadan çıkarmak için zamanla yarışırken son derece büyük riskler almak zorunda.

Final kısmının ilk bölümünde; Sierra, Profesör'ün kederinden faydalanarak istediğini elde ederken, bu sırada ekip, ölen arkadaşlarının geride bıraktığı duygusal yıkımla uğraşmaktadır.

21-12/03/la-casa-de-papel-final-kismi-izle.jpeg

Final sezonunun son 5 bölümünün sıralaması şöyle:

- 5. Sezon 6. Bölüm: "Kaçış (Escape Valve)" (54 dakika)
- 5. Sezon 7. Bölüm: "Gerçekleşen Hayaller (Wishful Thinking)" (54 dakika)
- 5. Sezon 8. Bölüm: "Zarafet Teorisi (The Theory of Elegance)" (50 dakika)
- 5. Sezon 9. Bölüm: "Yastık Sohbetleri (Pillow Talk)" (52 dakika)
- 5. Sezon 10. Bölüm: "Bir Aile Geleneği (A Family Tradition)" (76 dakika)

La Casa De Papel'in oyuncu kadrosunda Úrsula Corberó (Tokyo), Álvaro Morte (The Professor), Itziar Ituño (Lisbon), Pedro Alonso (Berlin), Miguel Herrán (Rio), Jaime Lorente (Denver), Esther Acebo (Stockholm), Enrique Arce (Arturo), Darko Peric (Helsinki), Hovik Keuchkerian (Bogotá), Luka Peros (Marseille), Belén Cuesta (Manila), Fernando Cayo (Coronel Tamayo), Rodrigo de la Serna (Palermo), Najwa Nimri (Inspector Sierra) ve José Manuel Poga (Gandía) gibi isimler yer alıyor.

21-12/03/la-casa-de-papel-final-kismi.jpeg

Uluslararası Emmy Ödülleri, Premios Fénix ve Premios Iris'te En İyi Drama ödülünü kazanan yapımın son 5 bölüm fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"La Casa de Papel" (Netflix) 5. Kısım Son 5 Bölüm Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin