Last Man Standing'in ekranlardan kopmaya niyeti yok! 8. sezon da cepte!

Fox'un komedi dizisi Last Man Standing 8. sezon onayını aldı. Last Man Standing yeni sezon detayları...

İlk altı sezonunu ABC ekranlarında geçirmesinin ardından iptal edilen ancak sonrasında Fox kanalının transfer etmesiyle yeniden canlanan komedi dizisi "Last Man Standing" 8. sezon onayını aldı.

"LAST MAN STANDING" KONUSU

Tim Allen, Hector Elizondo, Nancy Travis, Jonathan Adams, Amanda Fuller, Christoph Sanders ve Jordan Masterson gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin hikayesi şöyle;

19-05/06/lms-8-sezon-onayi.jpg

Mike, kendi sektöründe işin kralı olsa da eşi Vanessa ve üç kızı; 22 yaşındaki Kristin, 17 yaşındaki Mandy ve 14 yaşındaki Eve ile beraber yaşadığı kadınların hakim olduğu evin tuhaf adamıdır. Yıllardır ev kadınlığı yapan Vanessa’nın aniden iş hayatına geri dönmesi ve hızlı bir şekilde terfi almasıyla işler biraz değişir.

Vanessa'nın artan iş yükü sonucunda, Mike daha önce yapmadığı kadar ebeveynlik yapmak zorunda kalır. Ancak bu hiç de göründüğü kadar kolay olmayacaktır.

Last Man Standing geride bıraktığı yedinci sezonuyla Fox kanalının en çok izlenen ikinci dizisi oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin