Lazarus çizgi romanı Amazon tarafından dizi haline getiriliyor!

Lazarus çizgi romanının ekran uyarlaması için geliştirme çalışmalarına başlandı.

Volkan Küçükel
02 Ekim 2017 - 15:40
Gündem

Amazon, yeni dizi projeleri üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Online yayın plafformu bu kez bir çizgi roman uyarlamasına girişti.

LAZARUS DA DİZİ OLUYOR!

Greg Rucka (Action Comics, Batwoman, Detective Comics) & Michael Lark ikilisince yaratılan ve ilk sayısı 23 Haziran 2013 tarihinde Image Comics tarafından yayımlanan distopik bilim kurgu türündeki "Lazarus" çizgi romanının ekran uyarlaması için geliştirme çalışmalarına başlandı.

17-10/02/lazarus.jpg

"LAZARUS" KONUSU

Lazarus'un hikayesine kısaca bakacak olursak:

Lazarus'un hikayesi; dünya topraklarının 16 rakip aileye bölüştürüldüğü ve ailelerin feodal bir yapı altında topraklarını işlettiği alternatif bir yakın geleceğe bizleri götürüyor.

Zenginliğin güç anlamına geldiği bu gelecekte her ailenin diğer aileler arasında dost ve düşmanları bulunmaktadır.

Çoğu aile, ayaklanmaları bastırmak ve savaşmak için, tek kişilik öldürme timi olarak nitelendirebileceğimiz bir "Lazarus"a sahiptir.

Dizinin ana kahramanı olan genç bir kadın Forever Carlyle, Carlyle ailesinin askeri lideri, koruyucusu yani "Lazarus"udur. Kendi kimliğini sorgulayan Forever, aile reisi Malcolm Carlyle'ye itaat ederken, dört kardeşe sahiptir: Steven, Beth ve ikizler Jonah ile Johanna.

17-10/02/lazarus-cizgi-romani.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Senaryoyu kaleme alacak Greg Rucka ile birlikte Michael Lark (Captain America: The Winter Soldier) ve Angela Cheng Caplan dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyor.

Projenin uyarlama senaryosunun geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

17-10/02/lazarus-cizgi-roman-dizi.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin