Good Omens dizisinin yeni yıldızı Jon Hamm oldu!

Mad Men'in yıldız isimlerinden Jon Hamm, Good Omens dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan en yeni isim oldu.

Volkan Küçükel
02 Ekim 2017 - 18:00
Gündem

Neil Gaiman (American Gods) ve Terry Pratchett'ın (Colour of Magic) aynı isimdeki romanına dayanarak uyarlanan Amazon'un yüksek beklenti yaratan dizisi "Good Omens" kadrosuna yıldız isimleri katmaya devam ediyor.

JON HAMM DA "GOOD OMENS"TA!

Mad Men'in yıldız isimlerinden Jon Hamm, Amazon Studios ve BBC Two'nun Good Omens dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan en yeni isim oldu.

Hamm'ı dizide Tanrı'nın en başta gelen elçisi baş melek Gabriel rolüyle izleyeceğiz.

17-10/02/jon-hamm.jpg

"GOOD OMENS" DİZİSİNİN KONUSU

Good Omens'ın hikayesi bizleri 2018 yılına, kıyametin kopmasının çok yakın olduğu, nihai yargının insanlığa inmek üzere hazırlandığı, iyilik ve kötülük ordularının toplandığı bir döneme götürüyor.

Her şey ilahi gücün planları doğrultusunda ilerliyor gibi görünse de telaşlı bir melek ve hızlı yaşamayı seven rahatına düşkün bir iblis yaklaşmakta olan kıyamet için pek sabırsızlanmamaktadır. Diğer bir deyişle bu ikili kıyametin kopması taraftarı değillerdir. Bunun için iş başına koyulurlar. Yalnız büyük bir sorun vardır: Kıyameti engellemek için Deccal'i bulmak zorundalardır. 11 yıl önce, çocuğu yanlış aileye verdikleri için bu süreç biraz sıkıntılı olacaktır!

Gabriel karakteri orijinal romanda kısa süreli yer kaplıyor. Ancak dizinin showrunner'ı Gaiman hikaye içinde neden bu karakteri geliştirdiklerini şu sözlerle açıklıyor:

17-10/02/good-omens-amazon-dizisi.png

"Good Omens'ı yazmayı bitirdikten sonra Terry Pratchett'le birlikte bir devam planı çizdik. Hikayenin devamında bir sürü melek yer kaplıyordu. Neredeyse otuz yıl sonra Good Omens'ı televizyon için yazmaya başladığımda bildiğim tek şey meleklerimizin bu proje içinde yer almasıydı.

Bu meleklerin lideri Gabriel'dir. O, Aziraphale'nin olmadığı her şeydir. Uzun boylu, iyi görünümlü, karizmatik ve kusursuz giyinmiş bir melek... Şanlıyız ki, herhangi bir role bürünmeden bu özelliklerin hepsine sahip olan Jon Hamm bu karakteri canlandırmak için uygun bir zamanında. Hamm'ın dikkat çekici bir aktör olması dışında kitapların da bir hayranı olması bizleri daha şanslı kılıyor."

JON HAMM BİR GOOD OMENS HAYRANIYMIŞ!

Kadroya dahil olan Hamm ise duygularını "Good Omens'ı yaklaşık yirmi yıl önce okudum. Şimdiye kadar okuduğum en eğlendirici, komik ve havalı kitaplardan biri olduğunu ve asla filme çekilmeyeceğini düşünürdüm. İki ay önce Neil bana senaryo dosyalarını gönderdi ve bu projenin içinde olmam gerektiğini biliyordum" sözleriyle dile getirdi.

17-10/02/jon-hamm-gif-1506957997.gif

Good Omens'ın başrollerine Tanrı için çalışan bir melek olan Aziraphale rolüyle Michael Sheen ve karanlık adına çalışan bir iblis olan Crowley karakteriyle David Tennant ikilisinin getirildiği geçtiğimiz haftalarda duyurulmuştu. Jack Whitehall (Fresh Meat), Michael McKean (Better Call Saul) ve Miranda Richardson (Churchill) oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

17-10/02/good-omens-oyunculari.jpg

BBC Studios, Narrativia, The Blank Corporation ve BBC Worldwide ortak yapımcılığında hazırlanan dizi, Amazon Prime Video aracılığıyla 200'ün üzerinde ülkede izleyicilerle buluşacak.

GOOD OMENS 1. SEZON NE ZAMAN EKRANLARDA OLACAK?

İlk sezonu 6 bölümden oluşacak Good Omens'ın 2019 senesi içinde takipçileriyle buluşması bekleniyor.

17-10/02/good-omens.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin