Legacies 1. sezon 4. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Legacies dizisinin ilk sezon serüveni sürüyor. Legacies 1. sezon 4. bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

The CW kanalının yeni sezon dizilerinden "Legacies" geride bıraktığımız hafta "We're Being Punked, Pedro" isimli sezonun üçüncü bölümüyle ekranlara geldi.

LEGACIES 1. SEZON 3. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Legacies'te bu hafta, ilk bölümde görünen Matt Donovan'ın (Zach Roerig) ardından The Vampire Diaries'tan bir karakteri daha gördük: Jeremy Gilbert (Steven R. McQueen).

Kendi başlarına yeni bir serüvene çıkan Rafael ve London'ın başı belaya girer. Rafael'in kurtadam güç ve yeteneklerini para kazanmak adına kullanmaya başlaması ikilinin dikkat çekmesine ve bir kurtadam avcısının peşlerine düşmelerine neden olur. Ancak yardımlarına Jeremy yetişir.

Lizzie, Josie ve Hope toplum hizmeti cezası için kent merkezindedir. Bu sırada Salvatore Yatılı Okulu büyük bir tehlike altındadır. Okul bahçesinin girişinde yer alan gargoyle canlanarak bir önceki bölümde ejderhanın elinden kurtardıkları bıçağın peşine düşer. Lizzie'ye saldıran bu mitolojik yaratık Alaric'in hayatını tehlikeye attığı mücadele sonucu ortadan kaldırılır. Ve bölüm sonunda okul giriş kapısının hemen dışındaki iki genç henüz bilinmeyen bir şey tarafından saldırıya uğrar.

LEGACIES 1. SEZON 3. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizinin üçüncü bölümü izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.3 reyting oranı ve 1.09 milyon izleyici rakamlarını elde etti. Rakamlar geçtiğimiz haftaya göre biraz düşüş gösterse de dizinin ilk üç bölümüyle istikrarlı bir reyting grafiği sergilediğini söylemek mümkün.

18-11/12/legacies-1-sezon-4-bolum-foto.jpg

LEGACIES 1. SEZON 4. BÖLÜM NE ZAMAN?

Legacies, Brett Mathews'ın senaryosunu kaleme alıp Chris Grismer'ın yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun 4. bölümü "Hope Is Not the Goal" ile 15 Kasım 2018 Perşembe günü The CW ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

LEGACIES 1. SEZON 4. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kasabada iki öğrencinin kaybolması üzerine Alaric (Matthew Davis); Hope (Danielle Rose Russell), Lizzie (Jenny Boyd), MG (Quincy Fouse) ve Landon'ı (Aria Shahghasemi) durumu araştırmak üzere Mystic Falls High'a gönderir.

18-11/12/legacies-1-sezon-4-bolum-foto4-1542029255.jpg

Josie (Kaylee Bryant), okuldaki yeni hayatına uyum sağlaması için kurt sürüsünün kurallarına uyma konusunda isteksiz olan Rafael'e (Peyton Alex Smith) yardımcı olmaktadır.

Son olarak, huzursuz edici bir keşif Alaric ve Şerif Donovan'ı anlaşmazlığa düşürür.

LEGACIES 1. SEZON 4. BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

18-11/12/legacies-1-sezon-4-bolum-foto1.jpg

18-11/12/legacies-1-sezon-4-bolum-foto2.jpg

18-11/12/legacies-1-sezon-4-bolum-foto3.jpg

18-11/12/legacies-1-sezon-4-bolum-foto5-1542029309.jpg

"Legacies" 1. sezon 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin